matildii.blogg.se

Mitt namn är Matilda och jag har åkt som utbytesstudent till Port Orchard, WA (USA) nu i augusti 2012. Jag kommer gå i High School och bo hos en underbar familj! Här kan du läsa om allt jag gör och vilka tankar som jag får under året

Utkast: Dec. 31, 2012

Publicerad 2012-12-31 10:17:15 i Allmänt,

jag vet att faktiskt borde blogga om min lilla resa som va sjukt kul, och de jag gjort, men jag gör det imorgon ist. är för trött och orkar inte. ska sova ut och sen kanske få vofflor till frukost! <3 ibland så kan man inget annat att älska de människor jag bor med.

MAT

Publicerad 2012-12-27 03:55:00 i Allmänt,

Alltså jag är så sjukt trött på all mat! samma sak om och om igen. tur att man ska bort i tre dagar, få lite förändring. seriöst den här veckan har jag ätit 4 dagar flingor till middag, alltså det är ju inget fel med det men vanligtvis så äter jag alltid det till lunch elr inte alls. och när det är skola så är det alltid frukt som jag brukar äta för jag är trött på att äta macka så då äter man ju ingen riktig mat på hela dagen. och det är okej ibland men jag vill ha MAT. 
jag är väldigt sugen på mat.. hehe
likosm kolla hur gott den här lasangen ser ut! VILL HA! 
 
 
 
 

julafton

Publicerad 2012-12-26 22:02:00 i Allmänt,

så igår var det den amerikanska julafton. Va faktiskt mkt bättre än vad jag trodde den skulle vara! Vi vaknade upp, typ vid 9,15-9.30, elr det var då jag vaknade upp av att det hördes i köket och att Jordan plingade på harpan. Frank gjorde svenska pannkakor, som faktiskt som faktiskt smakade som svenska pannkakor!! Och när jag kom upp hade Jordan redan lagt ut alla paketen i högar, likosm redan delat ut dem. lite synd tycker jag för det är ju också en del av julafton, men ärligt så gjorde det inte riktigt så mycket. han hade vaknat upp typ kvart i åtta och bara väntat på att vi andra skulle vakna, och jag ställde ju tom alarm annars skulle jag aldrig vaknat i första läget. men jag var faktiskt inte sist upp vilket fick mig att känna mig lite bättre, sheri var sist. eftar att vi hade ätit började vi med julklapparna, först skulle man kolla i julstrumpan alla på samma gång som välde över med saker, så där fick jag många små saker och godis och sånt. sen när vi skulle öppna julklapparna hade de ett speciellt sätt, den yngsta skulle börja öppna ett paket och sen var det den nästyngstast tur, så liksom yngst till äldst. det funkade bra eftersom vi va få och så fick man ju se vad alla fick :)
efter att alla paketen var öppna så gjorde alla i ordning sig och sheri fixade de sista med efterrätterna och vi åkte till sheris syster lindas hus och träffade resten av alla av sheris släkt. det var kul!! jag hjälpte till att sätta upp borden och duka sen skulle vi äta, och det var typ samma mat som de hade på thanksgiving förutom att det var skinka ist för kalkon och potatisgratäng istället för potatismos. det var bättre än thanksgivingmaten helt klart! fast inget slår ju det svenska julbordet. iallafall efter det satt vi och pratade väldigt länge och tillslut så började de ta undan borden och allt det där och vi skulle nu öppna julklappar igen. trodde inte jag skulle få ngr julklappar där menn fick tre st! ett av chelsea, sheris dotter, det var örhängen de var jättefina! sen fick jag ett av sheris mamma som var naglack och en bok, "poetry to live by", sen fick jag ett av linda plus hennes familj, ett halsband med saker på och en utav sakerna var en kompass och de sa att den var där så att jag alltid skulle kunna hitta hem sen. haha jätte gulligt ju! hennes barn (lindas alltså) Liam och Abby är hur snälla som helst, de är ngr år yngre än mig men de är fett roliga haha! ibland önskar jag att de vore mina host siblings det skulle vara så kul eftersom vi skulle bo ihop då ju! men att va ensamt barn har ju sina fördelar också! efter det åt alla efterrätt och jag tog fram massa svenk godis som jag hittade i paketen som jag fått hemmifrån! herregud så mkt godis jag har nu! det är ju sjukt! så jag tog med massor dit, men hur mkt som blev ätet utav vet jag inte, jag hade en plan på att lämnaen del där hos dem men sheri tyckte inte likadant, hon packade ner allt och tig hem igen. förståeligt kankse men jag tycker att det är alldeles för mkt att ha själv! men förhoppningsvis sparar de en del och bjuder en del också! men iallafall efter det började alla åka hem igen och det var den dagen! Även om vi inte gjorde så mycket så var det en as rolig dag! sån himla bra julafton!! det ända negetiva nu är att jag är förkyld och vill bara ligga i sängen hela dagen och kolla på film och sova, men idag måste jag städa och sen packa eftersom jag åkter till leavenworth imorgon för tre dagar med Rike och hennes familj! längtar!!!! vi kommer ha så kul där!
juste det började ocksåsnöa på morgonen! så det va som i alla filmer så snön kommer på julaftons morgon! men den stannade inte dirkt kvar länge eftersom det började regna ist, men ändå det var sjukt fint, jag blev jätte glad!

24 december

Publicerad 2012-12-25 11:01:00 i Allmänt,

så idag va inte såå hemsk som jag trodde, den va faktiskt helt okej och ganska kul mot kvällen:) jag vakna typ vid tio elr ngt och jag kmr inte riktigt ihåg va jag gjorde men vet iaf att jag gjorde klart min halsduk som frank ska få, slog in presenter, kollade på julkalendern, hjälpte sheri med sin harpa, jag ja vad gjorde jag mer det va nånting iaf, sen gick vi till kyrkan åt där och sen gick på lyssningen elr va de kallas för. lyssnade inte så noga för det va helt ointressant och bara tråkigt helt ärlligt men de hade ljuständning och de sjöng julmusik och min vm spelade harpan och den delan va jätte mysig! sen när vi kom hem kom sheris son också, han är fett rolig ju! förut tyckte jag att han va rätt tyst men nu är han kul! :D och väldigt smart.. haha men iaf vi gjorde tre efterräter som vi ska ha tills imorrn och så blev typ nyss klara med dom, kl 01.00 och imorgon ska vi tydligen gå upp tidigt.. alltså de får väcka mig om vi ska gå upp tidigt typ kl 8 för att öppna julklappar, herregud man kan väl vänta liiite iaf, så bråttom kan det inte va så att man måste ha alarm!? men de sa mellan åtta och nio så jag sätter mitt alarm på nio. trodde man fick vakna när man ville på julafton men tydligen inte :/ aja det kmr vara bra iaf så är taggad på att få fira jul!!!!! och min relation till jordan (sheris son) är mkt bättre nu,eftersom jag typ aldrig ser hennes barn kan det bli lite stelt mellan oss när vi väl ses vilket inte är ofta, men nu är det bra! :) iaf mellan han och mig, hennes dotter har jag bara träffat en gång, han har jag träffat typ 4 elr ngt. är super trött, kollade nyss på gossip girl och kl är två. tänker aldrig gå upp vid åtta de kan inte tvinga mig!!!

merry x-mas!

22/12-12

Publicerad 2012-12-22 20:02:00 i Allmänt,

Så idag är första riktiga dagen på jullovet. jag ska inte göra nåntin vilket är lite tråkigt kanske men jag har fortfarande en present attt hitta så förhoppningsvis blir det idag! Så igår va det inte alls lika stort med säkerhet osv vidare i skolan som man hade hört att det skulle vara. visst lärarna hade mer kontrolanter i korridorerna och hade walkitalkies osv och såg en polis man efter skolan hade slutat. Men efter skolan jag jag och Rike till the teahouse och åt världens godaste sallad. vi satt nog där i fyra timmar och efter det gick vi till the dollor tree elr vad det nu heter där allt kostar en dollar. hittade några presenter faktiskt och det är inte dåliga grejer de har faktiskt. sen gick vi till joanns och kollade runt och sen gick vi hem. va så himlatrött och är fortfarande trött eftersom hon var tvungen att åka hem kl 9 i morse och har inte kunnat somna o sedan dess. och nu är klockan 11 likosm. men det är okej har kollat på gossip girl och pellesvanslös. tror jag ska gå upp och äta frukost, men orkar ärligt inte :/

world ends

Publicerad 2012-12-21 08:14:00 i Allmänt,

så imorgon ska det alltså va jordens undergång, vilet sj´kitsnack. men iaf så imorrn är sista dagen i skolan och det kmr vara en halvdag men eftersom det ska va jordens undergång kommer de ha extra mycket säkerhet på skolan. De kommer finnas risk för att nån kommer in och börjar skjuta folk, så vi kommer inte vara tillåtna att lämna klassrummet under lektionen och poliser kommer vara där ifall något häner, vilket jag inte tror det kommer göra, men liksom ändå känns rätt läskigt efter det som man hört hände häromdagen i connecticut. även om det är på andra sidan av usa så känns det ändå mer verkligt att det kommer hända här.. liksom i sverige skulle det inte kännas lika verkligt på något sätt.
men som sagt det kommer säkert inte hända ngt. efter skolan ska jag och rike och kanske akari gå till the tea house. kmr bli mysigt! snart är det julafton också! känns inte alls som det men ser fram emot lite grann att fira jul på den 25 men kommer kännas jätte konstigt. men det kommer säkert bli bra :)

19/12-11

Publicerad 2012-12-20 07:43:16 i

Alltså så irriterad på att man inte ser min header, det är så fult utan den :(

Just nu ligger jag i sängen och hör regnet smattra utanför mitt rum, rätt mysigt faktiskt.. Fast det har regnat hela dagen vilket är mindre kul. Men idag när jag vaknade va det snö ute! :D det va kanske en cm och inte direkt snö på vägarna och skolan började två h senare bara för det! Det gjorde min dag typ! Så vi hade kortare dag. :) och eftersom det spöregnade och va slask ute så gick jag inte till track idag, jag gick inte igår heller för då va jag med tolga och rike ist och sen mötte vi Serena och Beatrice på en thairesturang, och jag gillade inte riktigt maten men kan ju bero på att jag inte gillar thaimat över huvudtaget.. Efter att vi va där gick vi till the chior concert på skolan och det va helt grymt lät jätte bra och akari va så söt i deras jätte långa klänningar som de var tvugna att ha! Hela dan igår va så kul!
Så istället för att gå till track gick jag hem för att städa och plugga plus att jag måste bli klar med franks halsduk som jag ska ge honom i julklapp! Så jag kmr hem, det tr ett tag innan jag börjar städa, men tillslut börjar jag och tillslut blir jag klar och sen går jag upp och fortsätter med min halsduk, Sheri och Frank skulle få besök på kvällen av typ 18 elr 19 pers så typ vid sex gick jag ner för att plugga, gick inte så bra.. Sen så hade de maten klar så gick upp för att äta och fastnade ett tag där uppe för det va så många som hade bestämt sig för att prata med mig, ( va inte riktigt på det humöret att låstas veta vilka alla personer är för ärligt talar har jag ingen aning om vilka jag pratr med bara att jag kanske träffat dem en gång förut) så sen gick jag ner igen duschade kollade runt på datan ett tag och pluggade lite halft. Hade ingen koncentrationsförmåga what so ever så bestämde för att skita i det helt och hållet. Jag vet inte varför jag bryr mig så mkt nu om att få bra betyg eftersom året inte gills men antar att det är för att det ser bra ut på ett cv liksom. Jag bryr mig inte sammtidigt som jag gör det, det är väldigt frustrerande ska jag säga.
Aja nu ska jag iaf sova och hoppas på att strömmen fortfarande funkar när jag vaknar! De sa Att det kan finnas risk för att den ska gå.

Btw, we say hi

Orkar inte..

Publicerad 2012-12-18 04:40:39 i

Seriöst varför får jag alltid uppgifter som tar sån himla lång tid och är så långtråkigt? I engelska måste jag göra typ en serie om en väldigt ointressant bok som vi nyss har läst och det är till onsdag men jag kmr inte ha tid att göra ngt imorrn eftersom jag först ska till track, sen slå in presenter i skolan för adopt a family, sen ska vi troligen ut och äta thai (jag som hatar thai mat..) och sen ska vi på chior concert som börjar 7 så kmr inte ha tid alls. Och jg måste göra fyra bilder och beskrivning till varje kapitel och de är 11 st och jag kmr inte ihåg vad som hände i alla dem här kapitlarna så då måste man ju typ läsa om hela boken och bara nej jag vill inte
:(, är så trött och har ont i huvudet och jag sover verkligen inte bra på nätterna antingen så vaknar jag mitt i natten utav något eller så drömmer jag så mkt så känns inte som jag sovit något alls.
Så hela den här uppgiften förstör för mig just nu. Va på jätte bra humör ända tills jag kom hem, har bara kännt mig som en zombie ända sen dess.
Vill bara gå och sova!!!

16/12-12

Publicerad 2012-12-17 07:41:00 i Allmänt,

 
Det känns som det va evigheter sen jag skrev på bloggen, men kom på att det va faktiskt inte sååå längesen ändå. Alltså den här veckan har gått sjukt fort! I torsdags gick jag till the sk helpline och gjorde volunter arbete med Rike och Aizah, haha har ingen aning hur man stvar hans namn, men iaf vi klippte av granris så de kan göra julkransar som man hänger på dörren och sälja dem, alla pengar som de samlar går till mat som de köper åt personer som är hemlösa eller inte kan få något jobb och har inte råd att köpa mat. vi va där i ungefär 1.5h och efter det så gjorde jag och sheri pepparkaksdeg! sen kmr jag inte ihåg va jag gjorde, nånting va det eller så va det inte det, jag vet inte. På fredagen gick jag till track, gick hem och då börja vi baka pepparkakor och vi vart klara tio min innan vi skulle åka till the cookie exchange! så vi kom lite sent men vi va inte de sista så de lungt :) när vi va där spela vi massa olika spel, typ "lekar" och vi åt mat. sen kom vi hem ungefär vid tio så då gick jag och la mig eller nej jag kolla på julkalendern först! åh den är så bra! sen gick jag upp kl sex nån gång runt den tiden för vi behövde åka vid 7 till stället där bussen skulle hämta oss och ta oss till Leavenworth! det är en tysk stad uppe mot bergen! en turiststad alltså, det tog tre timmar att åka dit, men det va så värt det! Det snöade under hela tiden vi va där och det var folk som sjöng och det va bara super mysigt! vi gick runt och kollade i massa affärer och gud jag älskar kläderna som man kunde köpa men de va ju då ganska dyra rätt så mycket, så jag köpte inga kläder alls. (fett stolt över mig själv) sen hade vi snöbolls krig och vi kollade på när de tände all julbelysning och ja det va hur mysigt som helst! sen åkte vi därifrån med bussen kl 18. och kom hem kl12. alltså den jävla bussresan hem va inte att leka med. fyfan va irriterande. Eftersom det snöade och va lite snö på backen plus trafik så körde bussen vääääldigt långsamt och efter två timmar bestämde de att de var tvugna att stanna och sätta på kedjor på decken. det tog ju ett tag och sen kan man ju inte direkt köra snabbt med de på heller, och sen stannade vi igen efter ett tag för att ta av dem och nej det va bara för mycket stopp. men då kunde vi iaf åka lite snabbare. men sen stannade vi igen vid ett ställe där folk kunde köpa mat och gå på toa. OCh sen EFTER det så kom vi äntligen fram! :) sex timmar senare liksom. Men jag hade iaf musik så jag va okej och jag sov en del, men inte direkt mycket dåra men lite :) så idag har jag inte gjort så mycket, jag skypa först med mamma och pappa, sen åkte jag till rikes hus för att fixa en present till Nola, en tjej från thailand, hon hade ett kalas, det va så kul! massa roliga människor där! Blev hemtad halv fem utav sheri och då åkte vi till fred meyers så jag kynde köpa grejer till adopt a family, som jag ska ge imorgon via skolan. Så efter skolan jag först på trck sen gå till mr fairwethers klassrum och slå in massa presenter till de här familjerna som ska få alla grejer. Så nu ska jag kolla på julkalendern och sen sova. Juste! nästa vecka är det också spirit week! Så imorgon är det holiday PJ's, det ända är att jag inte har ngr skor som passar till min pyjamas.. kmr störa mig på det under hela dagen
här är en bild precis innan vi skulle gå till bussen i leavenworth! ser så kul ut att åka pulka.. saknar faktiskt att ha snö! det va det bästa med hela den resan, snön!

12/12-12

Publicerad 2012-12-13 07:19:00 i Allmänt,

Så idag i skolan ropade de ut när kl va 12 12 12 ut i högtalar systemet och sa vilket historiskt händelse det va eftersom det är typ 88 år kvar tills det kmr va något sånt här igen! haha va lite udda men rätt ironiskt att de gjorde det.
Idag i skolan va ju sådär, första lektionen har jag bild och min teckning va borta så jag var tvungen att börja om, va inte speciellt kul eftersom det blev hur dåligt som helst plus att jag kmr säkert va tvungen att va kvar nån dag efter skolan för att göra klart det eller komma in före under tutorial, vilket betyder att jag måste gå upp tidigt eller missa min träning. Åh inget utav det är ju bra.
sen hade jag matte och det är vissa personer i min klass som man bara vill slå i ansiktet, asså skämtar inte de springer runt och skriker och typ jagar varandra och byter platser och är bara konstiga helt enkelt, plus att det stinker fotsvett i det klassrummet. Det va flera som gick till ett special ställe där de kunde arbeta så det va inte direkt många kvar i klassrummet. Och läraren är intedirekt bra på att säga till folk för de respekterar inte honom så mkt, men det har han ju skapat självmåste jag ju säga, det är väldigt frustrerande när man frågar nånting och han svarar med en fråga, såman får aldrig ett riktigt svar! det gör mig galen, men det är typ riktigt enkel matte så det är lungt för det mesta.
efter matten hade jag historia och det va typ höjdpunkten (och det brukar vara minvärstalektion) så då förstår ni kanske hur dålig allt annat va.
MEN efter skolan blev allt bra igen! gick ner till track och vi tränade i 45 min på snabbhet och styrka, sen väntade jag och rike ett tag på att bli hemtade och vi åkte hem till henne :) vi prata en massa och gjorde en del läxor OCH DE ÅT SPAGETTI TILL MIDDAG!!!!! Har aldrig vart så lycklig!!!! de hade spagetti, tomatsåsgrej, brockoli och sån där grön sak somjag inte kmr ihåg namnet på men det är en grönsak, köttbullar och nån ost sås, så man valde liksom vad man ville ha. Alltså det va den bästa middagen jag ätit sen jag varit här! (förutom när vi va på olivgarden och the teahouse) Alltså pasta! fatta hur underbart det va att äta pasta! jag har bara ätit spagetti en gång hemma under min tid här. det är liksom kyckling och potatis i alla olika former. hela tiden, eller rester eller flingor. Jag får rätt så god mat men liksom det skulle inte skada med lite variation likosm..

Aja nu ska jag sluta prata om mat. Imorgon ska jag gå och voluntera efterskolan på en foodbank och sen hem och göra pepparkaksdeg och sen förhoppningsvis till gymmet! Wopa imorrn kmr bli en bra dag!

10/12-12

Publicerad 2012-12-11 06:15:02 i

Så idag vaknade jag kl 10.. Missade första lektionen och kom 15 min försent till andra, men det gjorde inte så mkt eftersom jag inte direkt missade något.
Igår bakade jag lussebullar!! Åh dom vart fett goda. Helt freaking underbara!
Jag ska också nog gå med track team, de springer och så efter skolan så tror nog det är bra eftersom det är rätt så långt till gymmet och man har ju inte direkt alltid tid till att gå dit, så är taggad för det, ska börja imorgon, förhoppningsvis får jag också bättre kondition med det och kmr kunna spela fotboll igen när jag kmr hem, herregud va efter jag kmr ligga där men förhoppningsvis har jag iaf konditionen till det!

Här är mina fantastiska lussebullar!

8/12-12

Publicerad 2012-12-09 07:38:00 i Allmänt,

igår va en bra dag. Det va en bra dag i skolan och efter,
hela skoldagen gjordes av min drama klass då vi va i grupper och skulle göra en scen till musik,va så kul! Alla bara dansade runt, skönaste lektionen på länge! efter skolan gick jag på klubb möte sak, alltså den klubben är riktig seg så undrar verkligen om jag ska fortsätta gå dit eller inte, är alltid så förvirrad när de pratar liksom de kommer aldrig till saken och när man tror att de gått vidare så är de fortfarande på samma sak och man ba men va!? och det är inte bara jag som tycker så, men jag får leadership points för att vara medlem sålite är det ju värt eftersom jag måste ha 100p innan terminen är slut. Iallafall sen efter det så gick jag hem åt en apelsin, bytte om och gick ner till den lilla färjan till bremerton med sheri sen i bremerton skulle vi egentligen ta den stora färjan över till Seattle men det visade sig att den skulle va ca en timme sen, så frank tog bilen och körde dit istället, vi hann precis till vår reservering at Rock Bottom, en resturang, vå åt middag där och sen efter gick vi och såg musikalen Elf! Så jävla rolig! Den va verkligen as bra! Så sen kom vi hem och jag sooooooooov jag vakna kl 11 gick upp, åt frukost, gick ner slog in presenter, duscha sen skypa jag med mina föräldrar + mormor + mia och micke + mias mamma + johan o marie + julia! :D hahah hade bara förväntat mig mamma och pappa men det va ju en rolig överaskning :) vi prata typ i en halvtinne -40 min sen hade jag en kvart på mig att fixa mig till the christmas party som vi hade i bremerton med exchange gruppen. Det va kul vi prata massa tog kort med jultomten och lekte withelefant gift saken. När alla tar med sig en present sen byter man runt på massa sätt, jag slutade upp med att få mackaroni and cheese plus en liten anka. Haha antar att det va helt ok med tanke på vad andra saker som det fanns där, men jag ville verkligen ha en sån där cool japansk hatt som är trekantig men den tog nån annan :/ aja det va kul iallafaal, efter det kom vi hem jag fixade paketet som jag ska skicka hem, troligen kan jag skicka det imorgon och förhoppningsvis kommer det fram i tid.. jag hoppas verkligen att det gör det.. Sen efter ett tag kolla vi på nån film och sen dekorerade vi julgranen! och runt halv tio gick jag ut med Peaches, som ska åka hem imorrn. Det va min dag och förhoppningsvis kommer jag kanske baka lussebullar imorgon!!! hoppas!!!

julgranen och min favorit dekoration:

3/12-12

Publicerad 2012-12-04 07:28:00 i Allmänt,

Idag va första dagen på andra trimestern! Och det va inte kul alls..
Hade såklart nytt schema och nya lärare, men grejen som jag inte gillar här är att vi har bestämda platser som man hade typ i 7an. Så otroligt irriterande eftersom jag alltid sitter längst fram i hörnet så man ser snett hela tiden, och då spelar det ju ingen roll om man känner några i den klassen eller inte eftersom de personerna alltid sitter på typ andra sidan klassrummet. Men det är inte i alla klassrum men det är i rätt så många iallafall.. Så är det i min engelska lektion, igen, fast nu har jag en ny lärare, vilket är bra, och hon verkar lite bättre än den gamla som jag hade iallafall, snällare liksom. Men ändå hhon har en regel att man bara får gå på toa eller till nått annat ställe tre gånger under hela terminen. lite löjligt tycker jag. Här måste man ha ett hallpass för att få gå nån stans som läraren måste godkänna. Amerikanerna och deras regler alltså.. och så om man lämnar in ett arbete försent kommer hon sänka en betygsnivå för varje dag som den är sen. det är ju viktigt att man lämnar in saker i tid antar jag men det är ju bara lite överdrivet kan man ju tycka. Jag fick världens huvudvärk efter hennes lektion. Efter det hade jag interior designe och det va världens mest längsta lektion. det kändes som den aldrig skulle ta slut. tror däremot att det kommer va en ganska lätt och rolig klass, så va den första bara hemsk, alla lärare går igenom regler och förväntningar och massa jobbiga saker som bara är ointressant. Hade 4 lunch igen och va orolig över att ingen annan skulle ha det men amber hade den och michaela och morgon och nån till så det va lungt! haha lite ironiskt att jag har samma lunch som dem igen, hihi men det gör inte mig någonting :)
efter det hade jag acting och hamna i samma klass som fem andra från min förra drama klass! och två andra som jag känner. Så det är ju bra, men mr yingling, läraren pratar så otroligt högt så det va inte direkt så kul eftersom jag fortfarande hade huvudvärk, men han är otroligt rolig och bra drama lärare.

Så när jag kom hem gick jag ut med Peaches, vi är hundvakt för sheris mamma, och sen mådde jag bara dåligt så låg på soffan hela dagen och kolla på vänner och sen vid 7 va jag tillbaka i skolan med frank på the soccer banquet. Avslutningen för fotbollen! lite sent haha men ändå va kul :) de delade ut priser och hade varm choklad och visa filmer, det va jätte mysigt. OCH JAG FICK TVÅ PRISER!! :D mitt lag hade röstat mig till best defense och mvp (most valuble player). Blev så himla glad!!! Det är de första priserna jag vunnit inom fotbollen. är så tacksam mot dem.

Vet inte om jag skrivit om helgen jag tror inte det.
så i lördags va vi på julgrejen nere i stan, alla butiker hade rea och bjöd på kakor och varm choklad och kaffe osv, de hade en parad och tävlingar som bästa utklädnad av hund och katt, de hade en tävling mellan båtarna i hamnen vem som hade de bästa julbelysningen, det va väldigt coolt att se. och de hade gratis julfilmer på bion och de hade en tid då de täde upp ljusen på julgranen mitt på stan och de sjöng sånger och man kunde få dekorera en pepparkaksgubbe! Det va super mysigt, fast det regnade till och från.
Sen på söndagen åkte vi till ett ställe för att välja ut en julgran som vi skulle hugga ner själva, regnet bara öste ner och det blåste hur mycket som helt och därgick vi och skulle såga ner en gran. Haha jag pröva faktiskt att såga ett tag men märkte fort att det inte riktigt va min grej.. så sheri tog över medans jag höll i paraplyet. tillslut kom det nån som jbbade där och hjälpte oss ta ner den. och köra bort den till våran bil och få upp den på taket! Så nu står den i garaget, tror inte att stammen passar i deras julgransfot elr nått men förhoppningsvis kan vi ta in den snart!!

Imorgon efter skolan ska jag kolla på breaking dawn del 2!!! hahajag vet, det är lite efter men nu ska jag äntligen se den! efter det ska vi gå till gymmet också så det kommer bli bra. imorgon kommer bli bra, kommer va sjukt trött däremot, men det får jag ta.

Nu ska jag kolla på julkalendern och sen sova, godnatt!

Bevis på att jag faktiskt fick priserna! :D

FREDAG

Publicerad 2012-12-01 03:40:00 i Allmänt,

Okej så idag va sista dagen på första terminen som ni alla vet. Jga blev klar med min stickning som jag gjorde i syslöjd som skulle va en halsduk men va för liten för det så jag gjorde det till en mössa, men tyckte inte särskilt mycket om den men det gjorde Jamie så hon fick den! :) Eftersom det va sista dagen fick vi också munkar i pack class men jag åt ingen eftersom jag typ nyss hade ätit frukost och va inte hungrig, men de såg riktigt goda ut därimot.. men fick i mig tillräckligt med onyttighter efter skolan, Va ju först på det där mötet med multipul culture thing så då åt jag popcorn, hade sån himla lust at starta popcorn fight men tror inte att de skulle bli så glada på mig eftersom de va alla så himla seriösa. Alltså alltid på de där mötena känner jag mig helt borta, blir total förvirrad över allt de pratar om de hoppar liksom från en sak till en annan och eftersom de tar sån lång tid på sig att prata om allt förlorar man ju intresse även om jag är med i konversationen. Men det är oftast bara för jag frågar va de menar och vad de pratar om. Men iallafall jag och Rike gick tidigare från det mötet eftersom vi insåg att det regnade ute och vi ville inte gå till the Tea house eller the doll hous eller vad det nu heter, så vi gick hem till mig för sheri va hemma och lämna våra saker och hon erbjöd sig att skjutsa oss dit! Åh alltså det va så mysigt där! Plus att deras mat är sjukt gott! Är typ prop mätt. De har också en affär/butik i samma byggnad så vi gick dit och kollade och hittade faktiskt några julklappar!
OCH SEN NÄR JAG KOM HEM SÅG JAG MITT PAKET!!!! haha trodde att de bara skulle skicka mina skor men nej där hade jag allt fel.. Det va en julkalender flera sorters olika choklad typ marabou, aladdin ask, daim, sen var det också tomteskum och kakor! singoalla och ballerina! jag tackar er väldigt mycket för det. Är sjukt tacksam åh det gjorde så att dagen blev perfekt!
Pga allt detta ska jag gå till gymmet imorgon, har bara varit på gymmet en gång den här veckan.. inte bra med tanke på att jag tänkte gå minst fem ggr i veckan.. aja det får bli så nästa vecka.
Nu ska jag bara slöa resten av kvällen, ska ju upp relativt tidigt imorgon..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela