matildii.blogg.se

Mitt namn är Matilda och jag har åkt som utbytesstudent till Port Orchard, WA (USA) nu i augusti 2012. Jag kommer gå i High School och bo hos en underbar familj! Här kan du läsa om allt jag gör och vilka tankar som jag får under året

29/1-13

Publicerad 2013-01-30 06:57:00 i Allmänt,

Under den här senaste tiden har jag varit supertrött och den största anledningen är för att jag måste gå till pack igen, den där extra lektionen på morgonen som är typ i 35-40 min, alltså slöseri med SOVTID. anledningen till att jag måste gå dit är för jag hade ett c i ett ämne. som jag nu har ett A i men det spelar ingen roll för när betygen skrevs in hade jag ett C så jag måste gå dit tills terminen slutar. JAG VILL INTE!!! :( men det bästa är att man kan gå därifrån till en annan lärare så jag brukar bara skriva ett pass och gå till the commons och träffa kompisar där så det är ju iaf ngt positivt, men skulle ärligt talat sova istället, kan ju träffa dom nästan närsom helst annars.
Men iallafall i Fredags hade jag mitt kalas. det va lite annorlunda men kul!!! sen sov de flesta över, alla tjejer, ochpå morgonen åt vi svenska pannkakor med nutella och grädde. Så jävla gott! Så på lördagen gjorde jag ingenting, nolla och rachel stanna kvar ett tag så vi kollade på film och sen när de gick hem fortsatte jag med det. I söndags åkte jag till seattle med Helena och Eve! Verkligen något som behövdes! önskade bara att vi hade mer tid, vi fick springa till tillbaks till färjan för deras gick 20 över och min gick 45, så efter att de precis hunnit med den, (vi stannade nog förlänge på starbucks hehe) så satt jag och väntade på min och sen kom sheri och hämtade mig i bremerton för den lilla färjan går inte på söndagar.
men den shoppingen va verkligen bra!
i går efter skolan gick jag till gymmet.
idag efter skolan gick jag till min mattelärare och gjorde mitt all or nothing quiz för fjärde gången och jag klara det!! woho! efter det gick jag hem kollade på vänner ett tag och ritade min historia läxa och sen åkte till gymmet och körde ett extra litet pass med serena innan vi gick till zumban. haha just nu är det två zumba instruktörer, en tjej och en kille och han kan verkligen dansa, alltså röra på sig. ser jätte roligt ut ibland!
IMOrgon går jag och gymmar med rachel efter skolan sen kanske vi går och kollar på basketbolls matchen i skolan, men det är inte säkert, de brukar vara rätt tråkiga ibland, men nu måste jag läsa boken jag har i engelskan, life as we knew it, har hört att den ska va bra så det hoppas jag på. hittills har ingen bok vi har fått varit särskilt bra, så kan ju va kul för en omväxling om den är bra ju.

juste!!! jag har också ett project som jag gjort i visual designe som de har satt upp i skolan med flera andras! :D

Utkast: Jan. 29, 2013

Publicerad 2013-01-29 06:54:34 i Allmänt,

jag skriver imorgon. efter skolan kanske eftersom jag inte har ngt att göra imorgon, elr b´nej det är inte sant, men jag är för trött och har ingen lust. ärligt talat så tycker jag att jag faktiskt uppdaterar rätt bra ändå, till skillnad från andra som jag har pratat med som kanske skriver en gång i månaden eller en gång i veckan, sååååå det så :)

24/1-13

Publicerad 2013-01-25 06:32:00 i Allmänt,

Så idag va det nog inte riktigt min dag, fast den va bra ändå. Eftersom det är the EOC math test idag och imorgon så har vi bara halvdagar (börjar 7.25 och slutar 10.40) och då hade vi ngt som kallas för choises då vi fick välja våra ämnen! så vi valde det via skolhemsidan, så hade valt mina ämnen och allt, men det stog att jag skulle ta the EOC vilket jag inte ska elr behöver för det är ju helt onödigt för mig eftersom jag ändå inte kommer graduate there. så vad är poängen likosm, så då gick jag ner till the main office och sa det, och de sa att jag skulle gå till mitt klassrum där jag skulle göra testet och prata med läraren där så då gick jag upp igen och snacka med han och han skicka mig till bibloteket där den personen som är ansvarig för alla testen och när jag prata med henne va hon sur för att jag inte hade kommit tidigare och sagt det. men jag hade frågat min matte lärare och han sa att han inte visste attt jag behövde ta det och hon som håller i det borde ju veta att utbytesstudenter inte behöver ta det så varför ens skriva upp oss på listan likosm? men hon sa att jag skulle gå till en annan snubbe och fråga vart mina lektioner skulle hållas och som tur va va han himla trevlig och hjälpte mig gärna! så EFTER allt det där med att gå fram och tillbaka över hela skolan typ så visste jag vart jag skulle. :) min första lektion va how to apply/ interview for a job och då va Arian där! woho behövde inte va själv, ochbästa läraren också, önskar att jag har han i ngt ämne nästa tri. efter det så hade jag food lab, det va fett coolt, vi gjorde typ nudlar och det såg ut som små pärlor eller fisk ägg av läsk!
efter skolan gick jag och Rachel till gymmet och körde body pump och efter det maskinerna, va så himla trött. och sen gick vi och kolla i affärer på vägen hem men de har ju typ inget bra. bara massa mat överallt och nej det ville vi ju inte ha. men iaf vid typ 5 gick jag och sheri till student/parents conference, typ som utvecklingssamtal kan väl säga, fast det va frivilligt och alla går under en viss tid till de lärare de vill se. ända anledningen till att vi gick va för att jag kunde få 20 leadership points från en läärare om man kom och träffade henne och det va det ju värt. så nu har jag 95, behöver bara 5 till sen är jag klar!!
imorgon fyller jag år. tänkte bara säga det. och min tårta kommer se ut som ett castle och ha rosa glasyr!! :D förhoppningsvis. :)
nu ska jag kolla på gossip girl och sen sova.

HALF WAY!

Publicerad 2013-01-20 23:13:00 i Allmänt,

Idag har jag varit i USA i 5 månader!! Tiden har gått så himla fort jag har bara hälften kvar! Jag vill inte tänka på min hemresa, vill inte lämna allt här och vill definitivt inte börja skolan på riktigt igen. Varför valde jag att gå i nyköping? vill gå i sthlm ist, men det är försent att byta plus att jag har ingen aning vilken skola jag skulle vilja börja på då och om jag skulle byta skulle jag säkert ligga efter i en del ämnen eftersom alla skolor lär ut så olika och sätter upp ämnerna olika. Och varför i hela världen går jag EKONOMI linje!!!? det är ju tortyr. nej jag vill inte tillbaks till skolan och alla bussresorna ochlånga tråkiga stressiga dagar. :( allt är så himla simpelt här. och om jag inte skulle ha alla regler så skulle USA lätt vara stället att bo på. Helt klart. Det ända positiva att komma hem är att jag får träffa min familj och vänner igen. och att jag inte behöver fråga om skjuts hela tiden, och maten. typ det. Jo och fotbollen ju! om jag nu kommer kunna spela fotboll när jag kmr hem, har fått så himla dålig kondition, men jag försöker att jobba upp det igen. Men det här behöver jag ju inte tänka på nu ju! :D Det är ju faktiskt lång tid kvar och sen kommer jag ju ha sommarlov innan skolan så det blir bara bra. :)
Just nu är det soligt ute, vilket det har varit de senaste dagarna men det har också varit svinkallt ute! VI har ju inngen snö elr ngt sånt vilket är skönt, den ända gången jag har saknat snö var under jul. och vi fick ju lite snö då ju. så det har varit as skönt med ingen snö, men de finns fortfarande möjlighet till att det kommer komma, men efter februari är chanserna inte så stora. det är ju mer chans till regn har jag ju hört. men alltså så farligt har det faktiskt inte varit, det va en period som det typ va regn och moln tre veckor i streck och det va lite jobbigt. Men grejen är det regnar inte alltid här, liksom det vräker inte ner men de har bara molniga dagar vilket är jobbigt, men dagarna är ändå ljusa. liksom i sverige blir det typ mörkt vid 4 eller 5 här blir det mörkt vid typ 6. Så mitt hår är fortfarande blont! :D Det ser inte ut som jag färjat det iaf, för annars varje vinter blir ju håret mörkare, och då ser det alltid ut som jag har fetaste utväxten även om jag aldrig har färjat håret.
men idag är det söndag, och jag gick till kyrkan med Frank och sheri, har inte vart där på över en månad tror jag, typ sen julas, och när jag gick dit idag påmindes jag om varför jag har undvikit det. Slöseri med tid, jag lyssnar ändå inte på vad pastorn predikar om, tapar intresset på två sekunder, jag tänkte liksom tillochmed att idag ska jag lyssna, han prata om nohas ark och det kunde ju va lite intresant tänkte jag, men nej jag tänkte på helt andra saker, och jag blev så trött, jag ber om ursäkt om någon som läser detta är kristen men jag är inte direkt troende så.. Iallafall när vi kom hem tänkte jag städa, men jg orkade inte så jag tänkte kolla på gossip girl men sidan ville inte funka så jag skriver här istället och funderar starkt på att städa ist.. men det är så tråkigt men jag borde göra det, och jag borde göra skolarbete också men då städar jag hellre, jag kan göra det med skolan imorrn ist, är ju ledig! :D
Men vid fyra ska jag gå och bowla med några kompisar, va fett länge sen jag va och bowla, hoppas det blir kul, och om vi inte får plats där, liksom om alla banor är fulla går vi till starbucks elr the tea room ist. eller det hoppas jag på iaf. Vill nästan hellre bara gå till starbucks än att bowla, så kul är det ju inte ändå. fast det beror ju på vilka man bowlar med såklart! :)
nu sitter jag också och lyssnar på massa gamla låtar eftersom jag är så himla trött på allt annat. jag måste också åka och shoppa snart! är så trött på mina kläder så det är skrattretande! men jag och eve och helena planerar på att åka om näst nästa lördag, ska bli kul eftersom jag typ aldrig träffar dom!

19-1-13

Publicerad 2013-01-19 08:56:00 i Allmänt,

hej alla goa och glada, idag är det fredag! så efter skolan gick jag och rachel till gymmet, vi va där kanske i en ochenhalv timma. körde 40 min kondis, jag har verkligen fått usel kondition skojar inte. så imorrn när jag vaknar ska jag ut och springa på banan vid skolan. har tränat hela veckan! är stolt. efter gymmet sågick vi till subway som låg precis brevid.(bästa kombinationen om ni frågar mig, plus att det finns ett starbucks inte så långt därifrån, typ några meter, men dit gick vi inte för vi va sjukt hungriga, ) Och vi har ingen skola på måndag!!! för det är Martin luther king dag på måndag. Vi har också halvdag på torsdag och fredag och då kommer vi inte ha våra vanliga lektioner, så det kommer va en bra vecka :) specielt för att jag fyller år på fredagen! woho..! även m jag fyller 17 som alla tycker är jobbigt eftersom det bara är ett mellan år typ, så fyller jag hellre 17 härän 18. fatta hemskt skulle inte kunna fira det bra alls ju.
På söndag eftermiddag ska vi gå och bowla,
och sen på måndag kanske jag åker till ikea med frank och sheri, vet inte riktigt varför men det blir väl kul :) de tycker det är konstigt att jag aldrig smakat ikeas köttbullar så kanske därför de vill åka dit, för tror inte de behöver fler möbler elr ngt sånt.
juste sheri vill också ha ett princess kalas för mig! förhoppningsvis blir det bra, vi har lite olika åsikter om hur det ska va men förhoppningsvis vinner jag, det är ju ändå mitt kalas liksom, inte hennes ;) va sålänge sen jag hade ett kalas känns så konstigt! 

16/1-13

Publicerad 2013-01-16 07:24:00 i Allmänt,

Idag va en bra dag, känner mig bara så lycklig hela tiden! bästa känslan någonsin ju! jag är så himla glad över att få vara här hos den här familjen.
Idag va jag med rike som sagt, och vi prata och gjorde en del läxor ich kolla på vänner och gick och simmade så nu luktar mitt hår klor! vi simmade bara ca en halvtimme men det va det värt. :)
imorgon ska jag stanna efter skolan med bea och rike för vi ska gå på basketboll matchen vid 5, så vi har lite tid att spendera innan, så vi ska troligen gå till sk helpline foodbank elr vad det heter, och voluntera igen, troligen med Aziah, haha har ingen aning hur man stavar hans namn, men troligen går vi med han, han är så schysst, vi har samma historia klass tsm. sen efter det går vi troligen till the tea house och sen tillbaks till skolan för matchen. och sen ska vi gå och simma igen!! imorgon lär bli bra, förutom min engelska klass, den lär inte vara bra men det är skit samma. MIna betyg är inte direkt lika bra som förra terminen men det är också skitsamma, räknas ju ändå inte liksom! :D
IDAG FYLLER OCKSÅ JULIA EKSTAM 17 ÅR! grattis så mkt till dig! :) <3

14/1-13

Publicerad 2013-01-15 07:17:00 i Allmänt,

idag gick jag till HIT igen. det va inte lika jobbigt som förra gången, va en annan instruktör, men det va ändå jobbigt! jag och serena va så glada att det va över när det va slut! och ska gå på det på onsdag med! riktigt stolt över mig själv! Men grejen är ju även fast jag försöker träna ofta äter jag ju så mkt intenyttiga saker, liksom i lördags gjorde sheri 11 pajer till söndagen! när jag kom hem då 13.30 stog alla de där pajerna framme plus brownies och frukt och massa mat och jag va så chockad! men hon bakade bara för frank hade sitt 60 års kalas/öppet hus typ, så alla kunde komma från 1-5 och det va ca 80 pers totalt sm kom. och jag är faktiskt stolt över att jag inte gick ner och sov utan stannade där uppe och va social med massa människor till typ halv sex! Varför jag va så trött va för att i lördags hade jag midyear orientation som va obligatorisk för alla aspekt utbytesstudenter. Så den gruppen som jag brukar träffa och tre andra grupper åkte ut till mirecle ranch, typ ett sommar läger, och va där från lördag-söndag och det va kul! jag träffade två andra svenskar där, men pratade inte svenska med dom kändes för konstigt! vi kunde säga typ svenska ord ibland och städer men inte bara prata ren svenska det känns så onaturligt, likosm att skriva svenska är en helt annan grej än att prata det med nån, vet inte riktigt varför, och när jag väl säger något låter jag så konstig, har jätte konstigt uttal och allt jag vet inte vad! vet inte riktigt hur jag kan förklara det bättre men är så ovan vid att prata svenska här. jag tycker även när jag skyar med min familj när det nu händer att jag låter konstig även om det kanske flyter på rätt bra, ah jag vet inte konstigt är det iallafall.
jag har också tappat bort min nyckel, kan inte hitta den, tur att man kan gå genom garaget så att allt är låst.
jag ska också hjälpa en kille i min actingclass med hans filmproject, han behövde massa som ska va i hans film så jag och alli sa att vi kan hjälpa han med det. tänk så snälla vi kan vara! :)
Jag måste också klippa mig snart, håret börjar bli slitet igen..
IMORgon ska jag va med Rike, har inte träffat henne sen lovet typ! jätte längesen ju! vet inte riktigt vad vi ska göra men troligtvis ska vi gå och simma, nån träningsform måste jag göra minst fem dagar i veckan annars får jag så mkt skuldkänslor, spelar ingen roll om jag tränar hårt elr inte, (som jag inte alltid gör) men känner att jag måste hålla igång och göra ngt, fast känns som att inget hjälper. känns som att det är meningslöst och att inget förbättras, men antar att jag måste ha mer tålamod..
JUSTE! höll nästan på att glömma det bästa!! jag fick ju en julklapp från chelsea!!! så himla fint, jag fick tårar.. liksom själva grejen att hon ens skickade ngt till mig, så himla fint gjort. tack!!

9/1-13

Publicerad 2013-01-10 07:06:00 i Allmänt,

Idag va en rätt så skön dag men ändå helt random. Skolan va inte så jobbig precis bara min matte lektion, alltså seriöst jag orkar inte med matte, och den klassen, den klassen är helt mobbad och bara fel. varför valde jag ens att ha matte det här året? kommer ändå fatta lika mycket som jag alltid gjort, typ ingenting. Livet skulle faktiskt underlätta en del om man va bra på det..
Iaf har märkt att jag verkligen älskar min visual desige class! även om det kan va svårt ibland och jag blir inte riktigt alltid nöjd så är det den skönaste lektionen att ha, tillochmed bättre än drama skulle jag tro, elr nej det beror på vad vi gör. som just nu är inte drama så kul, vi skahålla ett tal i typ en minut och stå i en ruta, och talet ska va från nån känd person och de har gett oss kanske 12 eller fler att välja mellan och de flesta är historiska och längre än en minut såklart, så då måste vi ta ur delar från det och göra så att det hänger ihop, skulle inte vara så svårt om det inte va för alla krångliga ord som gör så att man fattar ingenting. plus att vi inte får ändra någonting,vi måste säga exakt det som står. Seriöst grammatiken och alla konstiga ord är nog svårast för mig i skolan. jag läste en text förra lektionen och det var helt obegripligt och tråkigt. Iallafall idag så hade vi bytt platser på historian som är min sista lektion (ja, vi har för det mesta bestämda platser, suger) och det var jag väldigt tacksam för! för förut satt jag ju såklart längstfram i hörnet, är ju oftast föörst på klasslistan så blir ju sådå, men nu sitter jag i mitten typ och brevid samma kille som jag sitter bredvid i visualdesigne! haha helt random ju. Och sen efter skolan när jag skulle ta alla mina saker från mitt skåp va mitt paraply inte där. och jag frågade shianna, min skåpskompis och hon visste inget om det, sa att hon såg det vid lunch , och då frågade jag om katie kanske tog det och det hade hon visst inte för hon lämnade precis skolan och hon hade det inte. och det är inte ett såntdärt litet paraply utan ett stort golfparaply så är ju rätt svårt att missa liksom. Men jag och rachel gick då till the office och frågade dem och de hade det! sa att några hade hittat det ute på parkeringen, liksom wtf? så nån öppnade vårt skåp, tog paraplyet och lämna det på parkeringen? liksom va? fattar ingenting. Men fick iaf tillbaka det! :)
sen gick jag och rachel till gymmet som är längre bort så vi kunde gå på ett pass. HIT. fyfan det va nog det jobbigaste jag gjort! kändes som jag var på militär skola elr ngt förutom att instruktören va mkt snällare och skrek inte i ens ansikte som man ser att de gör i filmer och sånt :) men alltså jag är helt slut efter det. och innan det tränade vi på löparbandet och crosstrainern i typ 50 min och sen körde vi styrka i 30 min. tänker inte träna hårt imorgon direkt, men ska gå på yoga, kommer ha så mkt träningsvärk och min rygg va typ död. Det roliga va innan passet började sa en kille till oss, if emergency of pukeing there is two trachcans in both sides of the room. Då börja vi skratta och han bah, nejmen helt seriöst det är ofta som folk spyr av att det är så jobbigt. Ja men tack för tipset. verkligen nu känner jag mig ju jätte taggad! haha men spydde inte ;) fast vi båda mådde illa efteråt. liksom både hata och älska passet. ska försöka att gå typ en gång i veckan till det tills mitt medlemskap går ut!
nu har jag också precis kollat på Pretty little liars (PLL) och är så stolt att jag kolla på det själv! tycker det är rätt så läskigt hehe.. så nu ska jag kolla på gossip girl så jag inte behöver somna till det! godnatt! :)

7/1-13

Publicerad 2013-01-08 08:04:47 i

Började skolan idag, är så himla trött! Kunde verkligen inte tänka alls under hela dagen och har bara varit helt slut! Liksom jag som har världens enklaste matte va nu typ svåraste, jag fatta ingenting. Fast har kommit på att det kanske är för att jag inte är så bra på matte och även om det är mycket enklare matte än vad jag haft på typ två år så behöver det inte vara enkelt. Vissa grunder som man aldrig fattat liksom. Efter skolan åkte jag och Amber till starbucks, största anledningen va för att jag skulle köpa starbucks kaffe till Frank, han fyller år imorgon så det är min present till han! Efter starbucks skjutsade hon mig till gymmet, men kändes som ett helt värdelöst pass, vet inte varför men det är typ som fotbolls träningar kan va ibland. Oftast går det rätt så bra iaf och man känner sig lycklig elr helt utsliten men ibland så känns det som att allt går dåligt, allt man hör blir fel. Så kändes det för mig idag på gymmet. Ska dit imorrn igen och sen ska vi ut till nån resturang och fira Frank! Skulle egentligen gått och sätt the hobbit med Bea, Serena och ngr andra tror jag men den börjar vid tre så hinner inte se hela filmen eftersom vi ska gå ut och äta imorrn. Men det gör inte så mkt eftersom jag känner att det inte är en superviktig film att se, även om massa har sagt att den är sjukt bra! Vem vet kanske ser den en annan gång :) nu ska jag iallafall sova så jag orkar med min engelska lektion imorrn, har en känsla av att den kmr ge mig huvudvärk! Godnatt!

3/1-13

Publicerad 2013-01-04 10:07:00 i Allmänt,

Idag har varit en väldigt bra dag. vaknade upp vid 12 åt egg och kalles kaviar me bröd till frukost, muuuums, Rike sov också över här men hon vågade inte smaka kaviarn haha, Eftersom det va soligt gick vi ut på en promenad, vigick ner till vattnet och det kändes bara så bra. lukten av hav och vind va så uppfriskande! Vi hittade massa snäckor och vi försökte kasta macka med stenarna, men det funkade inte så bra.. Vi kom hem och va så sjukt trötta. vi hade stannat uppe för att kolla på titanic kvällen innan, helt random men va så länge sen jag såg den filmen! så när vi kom hem la vi oss i soffan och pratade tills hon va tvungen att gå hem och sen kollade jag på vänner under en lång tid med sheri. Fast sheri rättade också massa engelska uppsatser, jag skulle aldrig vilja va en lärare, inte nog med att man måste ha tålamod under hela dagen när man lär ut, utan också ta med jobbet hem! Nej usch det skulle jag aldrig klara av, typ som att ha läxa i hela sitt liv.. men de får ju också ledigt under sommrarna men ändå tror inte att det är något jag skulle klara av.
nu ska jag sova och imorrn ska jag gå till gymmet igen, va där igår med så det nya året har en bra början antar jag. Sen efter det senare på kvällen ska jag hem till Nola och hon ska laga thai mat, vem vet jag kanske kommer att börja gilla det efter alla dessa år men det tvivlar jag på. Fast är excited för att få prova det! Så jag ska sova över hos henne och sen på lördag ska jag sova över hos Arian, sen på måndag börjar skolan igen! Är ledsen men sammtidigt glad över det. Ledsen för tidiga morgonar och läxor vi kommer ha men glad över att få se alla igen och få mycket att göra.

hörde också att Sverige och USA är i final i hockey, hejar ju såklart på Sverige dåra ;) även om jag verkligen gillar USA!

Catch up

Publicerad 2013-01-02 01:21:00 i Allmänt,

Okej alltså jag har märkt här att jag inte riktigt gillar att blogga, men jag tänker göra det ändå, enklast så helt enkelt.

Okej så Leavenworth:
Vi kom dit efter ca 3h bilresa, och då checka vi in på hotellet och lämnade alla våra saker och så, sen gick vi till stan och åt lunch , åt tomatsoppa med ravioli och sallad. AS gott. sen gick vi till en affär och köpte pulkor och åkte tillbaka till vårt hotell för mittemot fanns det en pulka backe. inte direkt ngn stor elr så men ändå, det va kul! fast åkte inte så mkt var ju mest rikes småsyskon som åkte eftersom de hade första prioritet på pulkan. Sen så hamnade vi i ett snöbolls krig i typ mist en timme skulle jag tro och i slutet va det alla mot mig och Rike. Va ju kul. men nej det va faktiskt kul skojar inte, kände mig som ett litet barn igen! va ganska längesen som man gjorde det eftersom man har ju fått mycket mer ansvar här än hemma och det är liksom inte samma grej med ens föräldrar. man kan inte göra vad som helst och bete sig hur som helst som man kanske skulle gjort hemma liksom. Men iallafall efter det gick vi in (det va iskallt ute) och sen gick vi till deras kompisars stuga och lagade mat där. och vi åt PASTA! woho! har en känsla av att de alltid gör pasta när jag är där eftersom det vet att jag aldrig äter det hos min familj. Men sen va vi där ett tag och kollade på film. NÄSTA dag gick vi upp tidigt... för att äta frukost.. sen så åkte vi tubing! det va så sjukt kul! man åkte i typ stora deck eller ngt som man kan åka i på ett vattenland en stor gummiring typ, för åkte man upp i en lift med den, man satt baklänges uppför och det fann en grej som man hakade fast den i så att man åkte uppåt, sen där uppe va det en snubbe sm tog loss en och putta ner änför backen! Det roligaste jag gjort, nej det va inte sant, men roligt va det iallafall.
Sen åkte vi hem och typ bara slöa på rummet, tror jag somnade också, sen gick vi till stan igen och kollade ialla deras affärer och hitta massa fina saker men köpte inte riktigt ngt eftersom det va överdrivet dyrt så va inte värt det. Efter det gick vi till hotellets restaurang och åt där, as gott. och vid typ 9,30 gick jag och rike till bubbelpoolen som de hade utomhus brevid den stora poolen, så vi gick liksom fram och tillbaka mellan dem och sen fram och tillbaka mellan bubbelpoolen och snön. Hur mysigt som helst!
Sen nästa dag åkte vi hem efter 11 nån gång, va hemma i kanske tre timmar, sen åkte jag till Akari och sovöver där sen gick vi på bio nästa dag med hennes familj. vi såg Les Mirables elr vad den heter. Väldigt bra men de sjunger ju typ igenom hela filmen men den va väldigt bra! värd att se. :)
efter det kom jag hem och bara slöade, elr jag städade och det tog hur lång tid som helst, men tydligen så dög inte in städning för när jag kom hem idag va typ alla m ina saker, papper, vykort och allt som jag haft på min byrå borta, och de som jag brukar ha framme var borta. eller det va inslängt i garderoben, jag blev fett lack likosm varför va de tvugna att ta bort alla mina personliga saker och viktiga papper som jag hade framme för en anledning liksom. hoppas att jag kan hitta allt i garderoben nu och plus nu måste jag alltså städa igen, min garderob. seriöst lite respektlös tycker jag även om det är jag som är en gäst i deras hus så kan de ju iallafall säga det till mig innan de tar bort allt att jag skulle städa extra och ta bort allt från byrån och hela rummet eftersom det kanske kmr en gäst imorgon som kommer vilja se ditt rum. Folk har sätt mitt rum förut och då när det inte va städat. fattar inte grejen liksom.
Men iallafall, igår, nyårsafton, så vakna jag vid 12, prata med mia, micke, mamma och pappa, lite roligt :) sen gick jag upp åt våfflor, gick på ca 1h promenad/powerwalk, kom hem duscha, damsög trappan, och det tar tid när det är matta. och sen typ packa och så, åkte hem till rike, hjälpte henne med att fixa saker, fixa iordning oss och sen kom bea, rachel, serena, nola, shannon och jessica, Alltså hade så himla kul! Det ända tråkiga va att man inte kunde se ngr fyverkerier. va ju ingen som sköt ngr. :( men vi kunde se några från seattle iaf men va ju rätt långt bort så va inte så kul. den ända nackdelen. vet inte när vi somna, runt 4 kanske, och sen blev vi väckta typ halv tio. så inte så farligt men inte direkt när man vill gå upp. då åkte vi alla hem till mitt hus och åt pannkakor som frank gjorde och det var en del andra människor där med som kom och gick och nu sitter jag här i mitt väldigt städade rum och frank och sheri kollar amerikansk fotboll.
hittills har lovet varit väldigt bra. hoppas resten kmr bli bra också!

GOTT NYTT ÅR!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela