matildii.blogg.se

Mitt namn är Matilda och jag har åkt som utbytesstudent till Port Orchard, WA (USA) nu i augusti 2012. Jag kommer gå i High School och bo hos en underbar familj! Här kan du läsa om allt jag gör och vilka tankar som jag får under året

En väldigt svensk dag

Publicerad 2012-09-30 07:45:23 i

Idag har varit extremt "svensk". Det börjar med att jag vaknar vid kanske 11 och är jätte sugen på pannkakor så jag gör pannkakor, svenska dåra, inte amerikanska de smakar inte lika bra tycker jag. Sheri va inte hemma men Frank va och han hade jordnötsmör och sylt på sina, jag gjorde alltså till honom också. Kan inte förstå hur han kan äta det med pannkakor.. Menmen vi är ju olika. Iallafall efter det åkte vi till the farmers market där hitta jag en klocka men som mer är ett armband! As nöjd med det eftersom jag faktiskt behöver en klocka. Efter vi vart där jag och Frank, åkte vi till silverdale till en internationell affär, där hade de svensk mat och godis! Köpte ballerina och singoalla kakor + maltesers. (Absolut det bästa på hela dagen) sen åkte vi hem och jag kollade på grey's anatomy och typ vid halv 7 började jag göra hemmagjorda köttbullar med kokt potatis och brunsås. Jag överkoka potatisen, brunsåsen smaka vidrigt (skyller på deras konstiga smör och soja) och att jag inte riktigt hade ett recept eftersom min mamma var på lokal fest och min pappa va på whisky messa och min Madeleine har jag ingen aning om men tror att hon oxå va på nån fest elr krogen. Haha dem saknar mig så mkt så att de måste fylla hålen i sina hjärtan med alkohol. Haha nej men det är bra att det har kul de med :) och min pappa ringde mig idag! :D tack för samtalet var väldigt snällt, love you! Men iaf tillbaka till min matlagning, köttbullarna blev faktiskt helt okej så det var iaf en sak som va bra :) annars har jag inte gjort så mkt mer idag, ska göra pilates snart så jag får mindre ryggproblem. Och om det blir värre ska jag gå till athmed, de kanske kan hjälpa mig. Men just nu är det inte så farligt :)

Jag blev också frågad till homecoming! Men jag sa nej eftersom han totalt skrämmer mig. Han är rätt konstig och jag ångrar såååå mkt att han på något sätt har mitt nr. Han smsar rätt ofta men jag svarar inte. Borde inte det säga ngt om att jag inte vill ha ngt med han att göra? Det värsta är att han är i samma drama klass som jag så jag träffar honom varannan dag. Men han är inte direkt så farlig rätt mesig skulle jag tro.. Haha gud va taskig jag är men det är ju sant.. Iaf ska gå med ett tjejgäng till homecoming och förhoppningsvis köpa min klänning nästa helg, kmr bli kul :)

Juste spelade även match i torsdags och i fredags, spela mittback och ärligt talat så vet jag inte riktigt vad jag gör men det verkar funka, fast bara ibland, efter fotbollsmatchen i fredags gick jag hem, duscha och sen gick till skolan och kolla fotbollsmatchen (amerikansk fotboll) med Rachel (en annan Rachel än den jag tidigare berätta om) Jessica och lauren, va kul man träffar alltid massa nya människor där! :) har även tre matcher nästa vecka kmr va så trött jag lovar. Och jag har fortfarande inte köpt nya hörlurar jag blir galen på mig själv men kanske kan göra det imorgon.

Det här är det jag köpte idag!

kan inte sova så jag skriver här ist.

Publicerad 2012-09-26 06:48:00 i Allmänt,

Just nu ligger jag i min enormt stora sköna säng och kan inte sova. har ett prov imorgon i drama. kmr inte va så svårt kanman ju hoppas och sen på torsdag har jag ett prov i historia. Det kommer verkligen inte gå bra eftersom jag typ är helt lost i det ämnet. läraren pratar hela tiden, seriöst hela tiden as svårt att hänga med så jag vet inte riktigt om det kommer gå så bra eftersom vi har gått igenom flera kapitel på typ två veckor och det är massa ord och händelser och bara usch nej. För mkt. Jag hoppas verkligen att det kommer vara fint väder på torsdag eftersom vi även har earthquake drill. Som att brand alarmet skulle gå men ist är det för earthquake, vi kommer behöva stå utomhus i två timmar. Så ett prov och stå ute i två timmar. Men det är bra missar jobbiga lektioner!

En sak som jag märkt här att det är väldigt inne för tjejer att färga en del av sitt underhår, en sling av sitt underhår rosa eller lila, även blått också men det är inte lika vanligt att se. Haha ser rätt skumt ut asså.. och alla går runt med ryggsäckar och yogapants. Det är även vanligt att ha på sig sport kläder. specielt om man har en match så ska man ha på sig ngt speciellt som man bestämt med sitt lag för att visa att man har match och oftast är det typ sin träningströja eller matchtröja, rätt äckligt om man inte tvättat den.. Men nu har vi fått gameday tröjor, där det står gameday på ryggen och south kitsap high school på framsidan. de är rosa jätte fina :) så nu har vi oftast dem.

Snart är det också homecoming! Om två veckor tror jag.. :) kmr bli bra. Nu ska jag försöka sova igen, godnatt.

23/9-12 söndag

Publicerad 2012-09-24 03:37:00 i Allmänt,

Rätt mycket har hänt sen jag senast skrev här. För att göra allt lättare för mig så jag inte rör ihop saker tänker jag skriva vad som hände under precis den dagen. Har märkt att jag lätt blir förvirrad, haha känner mig gammal.
TORSDAG:
Det hände inte så mycket den dagen men den var otroooligt lång och bara helt seg. Efter skolan gick jag hem och hämtade mina saker för att sen gå tillbaka till skolan för att spela match med JV. (näst bästa laget) Skolan slutade vid två och vi skulle träffas vid tre och åka till Mount Tahoma som är ungefär 45 min härifrån. Spela back (inte för att det är någon överaskning) och det kändes otroligt bra att spela med dom! vi vann med 9-0 och det var nästan tråkigt att spela för att vi hade bollen hela tiden. Då menar jag verkligen hela tiden. tror att dem fick ett anfall under hela matchen, var väldigt tråkig match för målvakten. Våran coach fick t.o.m komma på regler som att alla måste röra bollen inom laget innan vi fick gå till anfall, eller att vi bara fick göra nickmål. Aja dem var iaf inte så bra med andra ord. Varför det kändes bra att spela med dem var för att de påminde mig om hur mitt gamla lag spelar. Alltså väldigt bra passningsspel och hittar alltid varandra på plan. Det laget som jag egentligen spelar i gör inte det överhuvudtaget. Helt värdelöst. Men iaf efter våran match stannade vi för att kolla på varsity (det bästa laget) spela deras match och sen efter det åkte vi hem. Va hemma kanske runt halv 10 så jag kollade på film med frank och Sheri.
FREDAG:
Va en bra skoldag och på syslöjden fick vi godis! men det va inge gott godis men ändå. Den dagen skulle jag egentligen ha spelat match men kunde inte eftersom mina värdfamilj hade biljetter till en teaterföreställning i Seattle! Det va en musikal som hette Memphis och den var sjukt bra. Innan vi kollade på teatern åt vi på en resturang där de hade typ världens godaste mat och morotskaka! Det va verkligen super mysigt, önska bara att jag inte hade vart så himla trött, men det va verkligen en bra dag.
LÖRDAG:
vaknade 07.30 för att skypa med min familj. vi pratade ungefär i 1.5 h kändes väldigt bra. Jag saknar dem. De visade mig att marabou hade kommit ut med en ny smak så jag förväntar mig ett paket från Sverige snart med godis och kläder innuti :) När kl va ca 10 gick jag till skolan för att bli upphämtad av Rachel och rica, vi skulle åka till Puyulup fair med Rachels familj! Jag trodde vi skulle åka dit direkt men där hade jag fel! Rachels lillasyster skulle ta kort med sitt fotbollslag och sen spela match! va så kul att kolla på. Hon va kanske 8-9 år så va väldigt underhållande att kolla på deras match. Efter att hon spelat klartåkte vi hem till Rachel så att hon kunde byta om och sen åkte vi till the fair! När vi kom dit va det massa människor där och köerna till åk atraktionerna var hur långa som helst så vi bestämde oss för att äta lunch först. Sen kollade vi på olika djur allt från kossor till kängrus. Lite random men ändå. Sen köpte vi glass som de gjorde där, då de tog mjölken direkt från kossan på plats. lite udda men det va gott. Efter allt det där köpte vi poäng för att åka aktrationerna. När vi stod i kö till en, jag, Rachel och Rica så kom det tre andra fram till oss och fråga om en utav oss kunde åka med en utav dem eftersom man bara kunde åka två. Så vi börja prata med dem Wayet, Ester och kmr inte ihåg den trejdes namn men han va snäll. Ester va tydligen svensk så hon började prata svenska med mig. Va helt random kändes sjukt konstigt att prata svenska med någon liksom offentligt i USA. Annars är den ända gången jag pratat svenska när jag skypat med min familj. Haha tyckte det va lite roligt. Men iaf så började vi umgås med dem resten av kvällen tills de va tvugna att gå och sen va vi också tvugna att åka hem. Det va också en väldigt bra dag.
SÖNDAG:
idag vaknade jag kl 11 och hade ont i halsen och kände mig febrig. var otroligt tacksam över att min värdfamilj inte hade väckt mig för att gå till kyrkan med dem för jag behövde verkligen sova. Plus att jag kände mig sjuk. När jag gick upp va ingen hemma eftersom de va i kyrkan så jag tog det lugnt och bara kollade på tv. sen efter ett tag började jag städa (det behövdes verkligen) och sen efter det så pluggade jag. Har fortfarande lite kvar som jag måste plugga. måste lära mig saker om lera tills imorrn, har ett test om vad lera är gjort av och vilka redskap man ska anväda och vad de heter när man tillverkar saker. Helt onödigt tycker jag men det tycker tydligen inte läraren. trodde inte att man skulle få läxa i ceramics. Men iaf, har setat här uppe i köket/vardagsrummet och Frank har kollat på baseball och amerikansk fotboll hela dagen. menar verkligen HELA DAGEN. Så otroligt tråkigt att kolla på! fattar inte att han tycker det är underhållande.. Men det har iaf gjort så att jag kan koncentrera mig på det jag gör eftersom han kollade på sport som är helt ointresant. Baseboll är bara intresant om man kollar på det live annars blir det tråkigt eftersom det är så himla seeeegt! Men men vi alla tycker ju olika. Just nu är jag fortfarande trött, har varit trött hela veckan, måste verkligen sova mer, känner mig för det mesta som en zombie. inte bra det.
Vill även säga GRATTIS till TVD som kom på andra plats i serien! sjukt bra!!! :D

Rachel och Rica!

18/9-12

Publicerad 2012-09-19 06:47:00 i Allmänt,

Jag blir så förvirrad av USAs datumskrivning, att dem skriver månad, dag år och inte dag,månad,år. väldigt irriterande eftersom man måste typ skriva datum på precis allt man gör i skolan. Men har faktiskt under senaste tiden skrivit rätt! :) heja mig.
Som jag sagt tidigare går jag upp vid samma tid som jag gjorde förra året när jag åkte buss i en timme som jag gör nu när det tar fem min att gå. Jag somnar ungefär samma tid också men ändå så är jag så trött hela tiden! fattar inte varför, va inte såhär trött förra året. tror jag.. haha jag vet inte, bara ngt som jag har tänkt på.
Idag hade jag också min första match! spelade mittback och va faktiskt bra på det. (är faktiskt chockad) men det gick bra för mig :) fast vi förlorade med 6-2.. men till mitt försvar över mitt lag så har vi inte riktigt någon målvakt och alla spelar typ på olika sätt om det makes any sence. kmr inte på det svenska ordet.. men iaf så va det kul att spela men det va riktigt varmt! typ 29 grader. Vädret har verkligen börjat gå upp och ner nu, ena dagen kan det vara as varmt som idag, 29 grader medan andra dagar är det 18 grader och kalla vindar, vilket alltså gör det kallt.
läxor här är svårt, matten som jag har är egentligen väldigt enkel och min matte lärare är rätt störd och ganska seg. han typ dumförklarar oss lite fast ändå inte. Han är konstig helt enkelt. men just nu håller vi på med grafer vilket jag inte alls är bra på eftersom jag inte fattade ngt av det förra året. vi va ju tvugna att lära oss allt på miniräknaren (vilket var väldigt komplicerat) och nu vill han inte att vi ska använda miniräknare alls, vilket måste betyda att det ändå är rätt lätta tal som vi ska klara men jag fattar ändå inte. Plus att alla termer på engelskagör mig förvirrad. det måste va hemst att vara stum och inte kunna säga det man vill, liksom förklara så att nån fattar. Kanske kan dem teckenspråk dåra men alla kan faktiskt inte det och om den ska förklara ngt till nån som inte kan dens språk eller teckenspråk måste vara svårt liksom.
iallafall så har jag inte direkt mkt läxor jämfört med andra men eftersom det är på engelska tar det längre tid att göra dem. det går liksom saktare. Imorgon har jag sovmorgon! wohoo

rätt så gammal bild från en av våra fotbollsträning

The Space Needle

Publicerad 2012-09-16 04:58:00 i Allmänt,

Idag åkte jag och massa andra roliga utbytesstudenter + våran kontaktperson till Seattle för att åka upp i the space needle! För er som inte vet vad det är så är google inte mer än villig att berätta det för er. :) Man brukar också få se bilder på space needle i början av nästan alla Grey's anatomy avsnitt. Iallafall så börjar jag dagen med att komma på att jag ställt kl en timme för tidigt och går tillbaks till sängen för att somna om. Sen efter att jag gått upp för andra gången skjutsar min värdpapa mig till den lilla färjan här nere som tar mig till Bremerton, där byter jag till färjan som går till Seattle där jag möter upp med större delen av gruppen. det tar ungefär en timme till Seattle och när vi kommer fram möter vi de andra från våran grupp som tagit en annan färja från deras stad.
Vi går till the space needle och får vänta rätt länge tills vi kan åka upp och under tiden har vi det verkligen kul. snacka om att alla verkligen är sociala. väldigt bra. :) Vi åker upp och tar en massa bilder och kollar på utsikten och är där ett tag och sen åker vi ner igen för att kolla suvernir butiken. Efter det va alla suuuuper hungriga så jodi (kontaktpersonen) tog oss till ett centrum med bara massa mat ställen. Efter det gick vi sakta tillbaka längs kusten med många stopp för att kolla på saker och ta kort på allt och alla. vi kom tillbaka till färjan ungefär en timme innan den skulle gå så vi bestämde oss för att åka på the merrygoround och äta glass! Dom har sååå mkt bättre glass här en i Sverige. Typ all glass dom gör är hemmagjord plus att deras lowfat ice-cream smakar faktiskt inte som papper som man kanske kan tro. Iallafall sen åkte vi hem med färjan, jag bytte till den lilla färjan och är nu hemma. Det är va en kort sammanfattningen om min dag. Det kanske inte låter som ngt kul men med dem människorna, fint väder så va det väääääldigt kul! :) Just nu är jag så trött så jag vet inte vad. vill gå och sova och sova över hela söndagen, men nej så kommer det inte bli. måste va uppe ett tag till och sen imorgon ska jag gå till kyrkan. Jag kan iaf gå till den senare mottagningen, jag behöver inte va där kl 9 iaf. så då får jag sova lite! Har märkt nu efter ett tag att jag verkligen gillar att sova. saknar mina sovmorgonar!!! Min skola börjar 7.25 varje dag förutom onsdagar då jag börjar 8.10. jag går upp samma tid som jag gkorde förra året när man åkte buss i en timme. nu tar det typ 5-7 min att gå till skolan.. men jag slutar iaf tidigt, vid 2 varje dag :)

bild av min dag

Utkast: Sep. 13, 2012

Publicerad 2012-09-13 23:48:00 i Allmänt,

Just nu händer det inte så mycket nytt, går i skolan spelar fotboll ärmed värdfamiljen och vänner. allt är bra och jag mår bra :) haha måste bara berätta lite om min coach. i fotboll alltså. Han är kanske 40 år nånting har haft knäoperation så han rör sig inte direkt mycket och ibland är han bra och ibland helt värdelös. Han är också ganska seg med typ allt. iallafall vi gjorde en helt vanlig skott övning då vi skulle passa bollen till han, han passar tillbaka och vi sjukter på mål. väldigt simpelt. men han blev arg på mig för att jag passade bollen för hårt till honom för han kunde inte göra en bra passning tillbaka. jag sa då att det är ju helt värdelöst om vi ska träna på att passa lösa pasningar. han är lite konstig i vissa lägen. vårat lag kan ju inget annat än förbättras och jag vet inte riktigt om han är den rätta personen för det jobbet. hade bara lust att dela med mig av mina tankar om min coach. :)

10/9-12

Publicerad 2012-09-11 04:44:31 i

Dagens höjdpunkt;
Actingclass, soccer practice och ett vykort från farfar! Älskar dig.

8/9-12

Publicerad 2012-09-09 03:38:00 i Allmänt,

idag är det lördag och för typ första gången i mitt liv har jag bara gjort massa nytta hela dagen! otroligt stolt. När jag vaknade gick jag ut och sprang en runda, elr ah jag sprang på en väg och sen vände eftersom jag inte riktigt hade lust att springa vilse. Det va helt okej ända tills jag svängde upp på en annan väg än vad jag brukar för att komma tillbaka till mitt hus. Den vägen var bokstavligen talat en enda stor backe medan den andra vägen delar upp det lite mer (med backarna alltså) Jag trodde jag skulle avlida så jävla jobbigt att springa uppför. Snacka om att man fick mjölksyra, andningssvårigheter och allt annat som man kan få utav sånt. Plus det va väldigtvarmt ute, idag har det varit runt 29 grader. Och under mina ca tre veckor här så har det inte direkt varit kallt ute. Men iallafall efter att jag sprungit duschat och ätit så började jag städa. Dammsuga och allt. Så nu är det väldigt fint nere hos mig :) (har mitt rum på nedervåningen) Sen efter allförmodan så satte jag mig ner för att plugga. Haha liksom på en lördag!? har aldrig hänt mig tror jag.. men jag var faktiskt tvungen att göra det idag eftersom imorrn har jag inte tid och det ska va klart till på måndag så nu har jag inga mer läxor tills dess. Jag är väldigt glad över att jag bor med en lärare eftersom annars skulle jag inte klarat av att göra allt som läraren bad oss att göra. I engelska läser vi "the scarlet letter" på typ gammaldags engelska elr ngt. helt obegripligt! så min värdmamma fick sitta och förklara hela kapitlett för mig (eftersom jag var tvungen att svara på massa frågor) haha engelska är inte mitt favorit ämne direkt. Så himla tråkigt! Fast det kanske jag redan har sagt.. Iallafall de ämnena jag kommer gilla mest är nog drama och historia eftersom läraren i historia är så himla skön. Så rolig och han tror inte på läxor. Han tycker det är slöseri med tid. Äntligen någon som fattar det! Och drama för att det är allmänt kul och en slapp lektion.
Iallafall det ända negativa som hände idag är att på något sätt så gick mina hörlurar sönder så att bara ena hörluren funkar. Det är väldigt frustrerande och jobbigt eftersom jag nu måste köpa nya och jag gillade verkligen mina hörlurar, liksom bästa basen och allt.

Imorgon som jag sa tidigare har jag massor att göra. eller inte massor men det kommer ta upp hela dagen. Först ska jag gå till kyrkan och efter det, fortfarande i kyrkan, ska jag ta hand om tvååringar elr ngt sådant, fråga mig inte varför det är ngt som mina värdföräldrar gör en gång i månaden. efter det ska vi åka till min kontaktpersons hus och ha ett möte eller något med alla andra utbytesstudenter från samma program som är här i närheten. Hon ska nog ge oss massa information eller ngt. Blir säkert bra!

Igår så var jag på en till baseball game. dem förlora, fett synd men livet går vidare som de säger. Haha jag är inte så inne i baseball men det är roligt att titta på live :) annars har jag gått i skolan, tränat fotboll, mött nya människor och sovit.

En bild av min skola

First day of school

Publicerad 2012-09-06 07:03:22 i

Idag var min första dag av high school, och generellt känns det bra :) eftersom det är en sån stor skola (ca 2000 elever) kom alla förstaårs elever först 7.25 som man vanligtvis börjar och sen kom alla andra elever. Men de hade även en grupp för alla nya elever som är juniors och seniors (i den va jag med i) och den gruppen skulle va där sammtidigt som förstaårs eleverna eftersom de också är nya till skolan. Det va as bra att dem gjorde så så att vi fick chansen att hitta alla våra klassrum och träffa massa viktiga personer och en rundvisning runt skolan. Jag träffade massa nya människor och det kändes bra helt enkelt. :)
Efter att vi hade ätit lunch kom alla andra elever och jag tyckte de va många bara när softmores va där. Helt sjukt va svårt det är att ta sig fram i korridoren till sin nästa lektion. Detta pga att alla slutar sina lektioner samtidigt och har ett visst antal minuter på sig att ta sig till sin nästa lektion som kan vara på andra sidan byggnaden. Det finns dessutom tre våningar så det va förvirrande men snart kmr jag säkert att hitta jätte bra.
Mina lektioner verkar vara bra, lärarna verkar bra, fast jag ser inte direkt fram emot engelska. Läraren är väldigt sträng och ger än massa uppgifter. Orkar inte med det alls. Hoppas på att få lite särbehandling eftersom jag är utbytesstudent! Haha. Jag har dessutom syslöjd och det ser jag inte heller så mycket fram emot men det har jag bara i en trimester (de har tre terminer) så jag överlever nog :) annars har jag drama, ceramics, man gör saker utan lera och målar, typ skålar och sånt, matte och amerikansk historia. Så 6 ämnen och man har tre/dag och dem är typ 2 h lång elr ngt sånt, vet inte rikigt och nån gång där emellan har man 30 min lunch. Och dresscoden är inte så allvarlig som man tror. De är inte jätte strikta som det verkade som att de skulle vara. :)

Shopping!

Publicerad 2012-09-04 22:13:00 i Allmänt,

Va och shoppade igår. Det behövdes verkligen och det va väldans kul! Jag och fyra andra tjejer åkte in till Silverdale till ett shoppingmall och blev så himland glad över priserna! så sjukt billigt jämfört med Sverige! Bara älska!!! Vi gick i rätt så många olika affärer och en utav dem va Forever 21. Seriöst det va så billigt blev överlycklig! Men eftersom vi hade fotbollsträning vid 3 så kunde vi inte stanna där så länge vilket va synd. Så vi åt subway i bilen och innan de hade vi varit på Starbucks! (var faktiskt första gången jag vart på starbucks..) men iallafall vi kom fram till Port Orchar tidigare än vad vi förväntat oss så de tog med mig till Blu berry som är ett Frozen Youghurt cafe. Det fanns hur många smaker och topping att välja på och man kunde blanda dem hur man ville! underbart gott det där alltså. En lyckad dag helt enkelt. :)
Detta är också min sista dag av sommarlovet och jag märker nu när jag skriver att jag formulerar mig rätt konstigt och det är kanske lite rörigt men det får ni stå ut med. Iallafall så har det här varit ett utav mina bästa sommarlov och jag har massa av bra och dåliga minnen men som ändå på något sätt gör det till en bra sommar. Konstigt jag vet men det är så det är. Och även när jag har 5 minuter att gå till skolan måste jag gå upp lika tidigt som jag gjorde förra året. Bara för att skolan börjar 07.25. Värdelöst. Men det är High School och det kommer vara awesome så jag tänker inte klaga. :)

Utkast: Sep. 03, 2012

Publicerad 2012-09-03 07:48:00 i Allmänt,

På den senaste tiden har jag haft fullt upp. I fredags va jag på min första football game! Va faktiskt inte så kul som jag trodde, haha fattade inte alls mycket av alla regler så det va rätt långtråkigt att kolla på. Men i vissa lägen va det bra. :) De hade också cheerleaders och marching band. Det va rätt mäktigt ändå fast ändå inte, vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Men den största anledningen till att så många går på alla matcher är för att det är en social grej. Man kommer mest för att visa sitt stöd till laget/skolan och liksom visa upp sig, man vill träffa massa människor och vara social sammtidigt som man kollar på matchen lite halvt. Det var iaf det som de jag gick med va ute efter och det va kul för jag fick träffa massa nya människor! Hela grejen va bara rolig helt enkelt.
Sen nästa dag på lördagen så fick jag träffa en del släktingar till min värdfamilj. Det va väl rätt så kul men va ganska trött så jag orkade ärligt talat inte riktigt med att träffa massa släkt och svara på massa frågor, men de va jätte snälla och trevliga de med!
Sen idag tog vi ( jag + värdfamilj) färjan till Seattle för att gå på bseball. Så sjukt kul! Och de har sesångsbiljetter så fler matcher väntas! Man ser jätte bra från platserna de har och de framför oss är as roliga. (Eftersom de har sesångsbiljetter så har de alltid samma platser) Så de har suttit på samma platseri minst fyra år så de har blivit jätte bra vänner med de framför.
Efter matchen så hade de planerat en överaskning åt mig så vi tog en taxi till nått ställe vid kusten (jag har idag åkt i en gul taxi för första gången) och de gick ut på en stor brygga där det fanns resturander och grejer. Så gick de fram till ett litet stånd och anmälde mig för parashoot! (vet inte hur det stavas men ni fattar,) BLEV SÅ JÄVLA GLAD! va så länge sen jag gjorde det och man får världens bästa känsla när man är där uppe! Bara älskar det! Så är väldigt tacksam för att jag fick göra det.
Efter det åt vi på en resturang som jag glömt bort namnet på men hade något med red att göra. Iallafall så va det gott och efter det tog vi färjan hem där de mötte några som de känt sen tidigare och började prata med dem. Så är väldigt trött nu, ska kolla på grey's anatomy tills jag somnar för imorrn ska jag åka och shoppa med några kompisar. ÄNTLIGEN! behöver kläder. Så det ska bli kul. :)

En del av Seattle

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela