matildii.blogg.se

Mitt namn är Matilda och jag har åkt som utbytesstudent till Port Orchard, WA (USA) nu i augusti 2012. Jag kommer gå i High School och bo hos en underbar familj! Här kan du läsa om allt jag gör och vilka tankar som jag får under året

1-7-13

Publicerad 2013-07-02 03:31:00 i Allmänt,

hejhej!
Jag har försökt att blogga hela veckan från mobilen men det har inte funkat som jag har velat! Den ville aldrig uppdatera ngt jag skrev så blev trött på skiten. Men nu sitter jag vid datan så jag hoppas detta funkar! Hela veckan har varit full av aktiviteter, eller ah, förra veckan blir det ju då. Förra måndagen åkte vi alla på whale watching ute på havet uppe vid Kanada nästan! As coolt! Vi fick se Minks, dom kunde bli upp till 30 feet sa hon som kunde en massa, och vi såg dessutom sälar, och fåglar. Mysigt va det även fast vädret inte va så där jätte bra.
Tisdagen va en heldag i seattle med shopping downtown,
Onsdagen va vi först vid pikes market och sen gick vi på mariners game! Under matchen så började det regna och tydligen är det farligt att spela baseball i regnet, så ett stort tak kom över och täckte hela arenan. vi vart dem sista som fick tak över oss så va vart ju dy blöta men det gjorde ingenting! tyvärr så förlorade the mariners matchen, men det va väldigt nära att de kunde vinna!
Torsdagen gjorde vi inte så där jätte mycket, jag klippte håret och pappa hämtade upp hyrbilen i bremerton, sen åkte vi till Jodi för att jag ville säga hejdå och lämna en present till henne. Så torsdagen va rätt slö. Jag började sortera ut mina kläder vad jag ska ha med mig och det där.
Fredagen - Söndag va vi i Vancouver! Första dagen gick vi på ett as stort shopping mål, man gick typ vilse där, men det va kul att shoppa lite ändå, även om jag inte kan shoppa så mycket överhuvudtaget av två anledningar; 1. Har redan för mycket saker att ta hem. 2. har typ inga pengar kvar.
men jag köpte iaf ett halsband :D as snyggt! det va stort och turkost.
Andra dagen åkte vi in till Downtown och det va ju lite speciellt. Va kul att få se en massa och gå vid vattnet i det sköna, soliga vädret. Jag köpte även en jacka där.
Söndag åkte vi hem och på vägen stannade vi på ett outlet mall i norra seattle, Herregud va mycket shopping det fanns! Alla hittade nånting att köpa och det va hur mycket billigare än vad det skulle ha varit i Sverige. Jag köpte ett par converse så jag är nöjd! :)
IDAG MÅNDAG alltså, åkte vi in till West Seattle för att göra en Segway tour! Det va väldigt kul och as fint! Det va inte så mycket folk som va ute och gick heller så man behövde inte ta så mycket hänsyn till the pedestrians. Utsikten va as fin och underbar! Ett mycket bättre ställa att göra detta på en i crody Downtown Seattle, dessutom va det kul att få se en annan del av Seattle!

Jag önskade att jag hade bilder som jag kunde lägga upp, men tyvärr har jag dem inte på datorn, så får försöka lägga upp dem senare.

10 dagar kvar..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela