matildii.blogg.se

Mitt namn är Matilda och jag har åkt som utbytesstudent till Port Orchard, WA (USA) nu i augusti 2012. Jag kommer gå i High School och bo hos en underbar familj! Här kan du läsa om allt jag gör och vilka tankar som jag får under året

26-5-13

Publicerad 2013-05-27 05:56:00 i Allmänt,

Okej så I have an confession to make, kyrkan är faktiskt inte så dålig som jag har beskrivit tidigare, faktiskt rätt intressant ändå. Men javisstsitter fortfarande där och liksom slutar lyssna efter ett tag eftersom det kan blirätt långtråkigt efter ett tag, men sen brukar Sarah förklara för mig vad han snackar om egentligen och sometimes it makes sense. Jag vet inte riktigt, det är liksom inte så hemskt att gå dit bara.
Denna helg är memorial weekend så är ledig imorrn och hade en halvdag i skolan! As skönt. :) Så i fredags va jag på Beas B-Day Party och det va verkligen as kul! Det va som ett Acting Party, för när vi först kom dit hade alla en karaktär som man skulle spela, vi fick ett papper där det stog om våran roll som vi skulle spela, va helt konstiga grejer och ngr rätt normala haha va as kul som i rond 2 dog en utav oss och sen i rond 3 fick man reda på vem mördaren va. Sen efter det va det bara som ett "dans party" haha men va kul. :) Sen efter det sov jag över hos Rike och vi gjorde inte så mkt dagen efter vi gick på en promenad i en skogsstig och sen gick vi ner till vattnet, jätte mys. :)
sen idag har jag varit i kyrkan och efter det tog vi en spontan trip till Gig Harbour för lunch och bio, men blev bara lunch eftersom inga filmer gick vid en bra tid. Men det va lika bra det för hade ganska mycket att göra när jag kom. Behövde förbereda för min acting final som är på torsdag (förmodligen, vet inte ordningen än) men behövde props, och hitta min costume, Ni vet det är för scenen som vi fick, Alice i Wonderland. Sen efter det baka jag med sheri dels för min scen men dels också för en bbq som jag ska på imorrn. Det är för relay for life och vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir nog kul. Sen också planerade jag påatt städa, det ser verkligen hemskt ut härnere.. men har inte börjat en men damsög trappan iaf, Sen planerar jag att bara ta bort alla kläder och sen damsuga och städa badrummet imorrninnan jag åker.. elr när jag kommer tillbakavi får se, Usch jag har verkligen blivit lat! Måste börja träna igen också, så planerar att ta en springrunda varje dag efter skolan om jag inte ska göra ngt. För om jag går hem först kommer jag inte ut. Så bättre att göra det direkt efter skolan innan jag kmr hem. Bra plan tycker jag. :) Hoppas den håller!!

Vill också gratta min mamma på morsdag! Grattis mamma på din dag! :D <3
 
Bea och hennes tårta!
 
Från promenaden

Juste!

Publicerad 2013-05-21 07:34:00 i

Glömde ju att säga att jag va och shoppade lite smått i helgen!

20-5-13

Publicerad 2013-05-21 07:29:00 i Allmänt,

Nu är det en månad kvar tillsjag får träffa familjen igen. Liksom bara 30 dagar! hur sjukt är inte det!? det är ju typ ingenting kvar, kommer bli svårt att lämna alla kompisar här och gå tillbaka tillsitt "normala" liv. Men det är då och inte nu. :)

NU har jag kollat upp mer om Relay for Life, fundraisern för cancer, de hedrar de som överlevt och samlar in pengar för att bota fler människor. Under natten har de också en ljuständning för alla som har/haft cancer och för de som inte överlevt det.Kommer bli väldigt rörande tror jag. Denna fundraiser håller på i 24h och de vill alltid att en från gruppen ska gå runt banan eftersom cancer aldrig "vilar" så att säga. Mer om det kan ni läsa på hemsidan.

http://relay.acsevents.org/site/TR?fr_id=50739&pg=entry

Om ni klickar där (på linken till hemsidan) kan ni även VÄLJA att donera till cancer fonden. Ni klickar då på donate, skriver i mitt namn, Matilda Ahlin, sen väljer hur mkt ni har lust att donera. Detta är bara om ni VILL alltså. Inga måsten här inte. :)

Annars då? Jo men idag spelade jag tennis efter skolan med Rachel och Nolla, va faktiskt väldigt kul! Imorgon ska jag hem till rika igen och sen på Onsdag är det tennis banqueten, typ en avslutning på hela tennis sesången. SEN på torsdag ska jag på en MASSAGE!!!!! Äntligen! Kommer göra så ont men det kommer vara värt det för jag har så himla ont i ryggen nuför tiden. AJAJAJ.
Sen fredag är det halv dag i skolan och på kvällen ska jag på Beas födelsedag kalas. blir kul. :)
så, så ser mina planer ut för veckan. Dagarna går bara in i varandra hela tiden, det går så fort.
Hej så länge!

15-5-13

Publicerad 2013-05-16 08:07:17 i

Så idag va jag hos rike efter skolan, såg massa foton av henne innan hon kom hit från Tyskland, så sjukt som man kan förändras! Det fick mig att tänka på om jag också har förändras mkt, liksom inte bara på utseendet men också personligheten. Utseendet vet jag att jag inte har förändras så mkt förutom att jag blivit större haha. Men min personlighet jag antar att jag förändrats en del men är rätt svårt att tänka på hur man va innan va ju så länge sen. Nu lever man ju i ett helt annat liv så himla olikt från förut, kmr inte ihåg så mkt av hur jag betedde mig. Troligtvis va jag taskig och ganska rude antar jag, hoppas verkligen inte att jag är så när jag kmr tillbaks, vi får väl se helt enkelt ;)

Iaf så är tennis banqueten inställd imorgon och har blivit flyttad till den 22 maj ist. Så imorgon ska jag spela lite tennis med ngr från laget, det ska bli kul :)

Sen idag registrerade jag mig för Relay for Life! Det är fundraiser för cancer så man går/promenerar på springbanan vid skolan från när det börjar (nån gång på eftermiddagen) och slutar nästa morgon. Så många tar med sig tält att sova i för ngt timmar medan andra dygnar och går runt hela natten! Ni kan även gå in på hemsidan för att donera till cancer fonden för att bidra med att kunna hjälpa forskningen att bota cancer elr ngt såndär, kan förklara mer utförligt nästa gång jag skriver, nu ska jag sova godnatt!

Juste jag har också fått sommarjobb i två veckor när jag kmr tillbaka! Så j*vla glad :D

Måndag idag

Publicerad 2013-05-14 05:08:00 i

Har en känsla av att det här kmr bli en bra vecka, imorgon ska jag på bio med kompisar och vi ska se antingen the great gastby elr the big wedding, vi får se. Onsdag ska jag hem till rika efter skolan, sen torsdag har vi tennis banquet och sen fredag ska vi gå på teatern i skolan :) alltså ska jag göra saker vilket är bra vilket är roligt. Så i helgen på lördagen åkte vi till sheris mamma sov över och spenderade mothers day där. I början va det rätt segt men sen så började jag spela volly boll med mina "syskon och kusiner" det va kul :) sen körde jag också golfbollar som sheris mamma hade! Fett kul! :D det bästa med den resan haha :)
Det va allt för mig hörs sen!

6-8-13

Publicerad 2013-05-09 04:25:42 i

Så antar att jag borde berätta lite om min helg! Teatern va jätte bra i fredags,väldigt rolig, men mina två favoriter har varit the Adams family och Elf av alla teatrarna som vi såg!

Sen på lördag va det prom!!! Va väldigt stressigt början av dagen eftersom alla ringde och ändrade planer och jag visste inte vart jag skulle åka så vart lite rörigt! Men gick bara med strömmen och tillslut blev det ju bra. :) vi fixade håret hos en hårfrisör som rachels familj kände, hon va jätte duktig verkligen! Och det höll hela kvällen fast jag satte upp det senare för det vart så himla varmt! Men efter att vi hade fixat oss och allt det där åkte vi till anthonys, en resturang vid vatten fronten i bremerton, as god mat, de har massa skaldjur och sånt. Efter det tog vi kort och sen gick vi in i lokalen där det hölls. Även där hade de massa frukt och dessert grejer som man kunde äta och ett stort dansgolv!!! Synd bara att amerikanarna inte har den bästa musik stilen här, iaf inte dansmusik. Aja men kul va det! Verkligen ngt jag kommer minnas helt klart!

Sen söndag åkte vi ju till Seattle! Det va as kul det med! Vi va vid pikés market, i parken där och sen gick vi till 6th ave. Till all shopping. Köpte faktiskt inte så mkt, bara en väska och två tröjor. Men behövde ju faktiskt ingenting så det va bra bra att jag inte spenderade så mycket pengar. Ska lägga upp bilder från prom också.
Här är iaf en bild från Seattle,

Onsdag 2 maj

Publicerad 2013-05-03 07:49:01 i

Så idag fixade jag naglarna med the girls' haha låter värsta töntigt.. Meeeen nu är det gjort och jag är njöd! Är hur fint som helst men just nu gör de ont bara värker, men kanske för att det är första gången jag har 'fejk' naglar haha!
Men så här blev resultatet! :)

May. 02, 2013

Publicerad 2013-05-02 06:42:22 i

Juste glömde säga att nolla laga en snabb varation av pad thai!! Åh så himla gott! Imorgon efter skolan ska jag också hem till Serena och KANSKE fixa naglarna. Får se!

1 maj 2013

Publicerad 2013-05-02 06:39:18 i

Idag är det onsdag och då är det ju mitt i veckan. Denna vecka är det också spirit week eftersom det är prom på lördag! Så excited för denna helg så de inte är sant! På fredag ska jag till 5th ave med Frank och Sheri i Seattle för att kolla på den sista teater föreställningen under min tid här! Vi ska se the Jersey boys. Har ingen aning vad den handlar om men det är säkert bra det brukar det ju vara. :) sen på lördag går hela dagen åt prom. Ska fixa håret kl 1 vi ska ta kort nån gång mellan 3-5 sen har vi reserverat på anthonys i bremerton vid vattenfronten och sen är det prom! :D dagen efter på söndagen åker jag till Seattle igen fast med mina kompisar, då blir det shopping, chinatown och kanske pikés market och gumwall, vi får se :) så denna helg kmr bli bra. Plus att det ska va mellan 20-25 grader! Så glad :)

Igår sov jag hos nolla och jag o Rachel hjälpte henne baka en tårta till hennes V mamma! Det smaka bra va helt choklad, vart helt okej :) sen provade hon sin prom klänning men hon är rätt osäker på om hon gillar den elr inte och sen tvinga hon mig prova den och jag gillar den 10 ggr bättre än min som jag har, hennes är så mkt bekvämare så vi kanske ska byta klänning haha. Ska ge henne min som hon vill prova imorgon. Får se hur det går.
I tisdags, alltså igår så va det twinday i spririt week så här är min tvilling!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela