matildii.blogg.se

Mitt namn är Matilda och jag har åkt som utbytesstudent till Port Orchard, WA (USA) nu i augusti 2012. Jag kommer gå i High School och bo hos en underbar familj! Här kan du läsa om allt jag gör och vilka tankar som jag får under året

Pringles

Publicerad 2013-04-28 08:36:04 i

Hittade också dessa i affären, men köpte dem ej. Lite roligt tycker jag bara!

27-4-13

Publicerad 2013-04-28 05:36:00 i

Så va ett tag sen jag bloggade, typ en vecka faktiskt. Men under den tiden har jag spelat tennis gått till pikés market och the gum Wall, vart i första starbucks affären. Haft skola, vart med vänner, ja ni vet hela det där!
I torsdags hade vi vår sista tennis match, vi förlorade den men va ändå kul att spela! Och vädret va så härligt men lite för varmt! Har fått värsta bomnbrännan och va tvungen att ha solkräm på mig haha! Men ska ju inte klaga precis ;) förhoppningsvis försvinner den ojämna brännan tills nästa vecka då det är prom! Måste hitta en väska som jag kan ha med mig som passar till klänningen!
Jag älskar verkligen mina lektioner i skolan den här terminen, mina två favoriter är acting och family matters. Har båda dom på B days så gillar B days nu mest!
Idag har jag inte gjort särskilt mycket ärligt talat. Vaknade och blev övertalad till att ta en springtur och sen kom jag hem och städade. Det är allt.
Förhoppningsvis hade ni en mer intressant lördag än mig!

Från the gum wall.

20-4-13

Publicerad 2013-04-21 05:12:00 i Allmänt,

Så idag hade vi tennis cup! The narros league elr nått sånt där hette det. Det började kl 8.00 och det slutade runt 5.30, jag spelade dubbles med rika och under dagen spelade vi tre matcher och kollade på när andra från vårt lag spelade. Va super kul! :D vädret kunde ha varit lite bättre dock, det va rätt kallt i vissa stunder som vi behövde vänta och senare mot slutet va vi tvugna att avbryta allt för det började regna rätt så mkt. men efter ca 30-45 min kunde vi spela igen. Vi vann de två första matcherna och sen den i slutet hann vi inte spela klart eftersom det började spö regna igen!!! och ställningen när vi va tvugna att avbrya va 1-1 set, 2-2 i tiebreaker så det blev lika! så vi kom delad första plats i våran grupp! Men tyvärr vann inte vårat lag över det stora hela, men det va kul att spela ändå.
Igår föresten gick jag med Nolla och Rachel och Arian till Mr. SK i skolan. 11 senior guys tävlade om titeln Mr SK, det va as roligt! garva ihjäl mig haha. Sen sov Nolla över här, va så längesen vi gjorde ngt tsm så det va kul. :)
Imorgon ska jag till Seattle, Pikes Marekt och the gum wall med Jodis group, så har en känsla att det kmr bli bra. SEN PÅ MÅNDAG SKA JAG ÄNTLIGEN KLIPPA HÅRET!!! så himla skönt det ska bli att få bort allt det slitna!!!

i dag är det också bara två månder kvar tills jag får träffa min underbara familj! Längtar så mycket efter att se dem! Men är rätt glad att det är två månader kvar för jag älskar verkligen att vara här. Åh så himla delad, men det tror jag nog är rätt vanligt att man blir.

17-4-13

Publicerad 2013-04-18 06:44:07 i

Skolan är som vanligt fast lite roligare än de två andra trimestranra. Tror det beror dels på vädret, tennisen, och klasserna jag tar. Snart är det midterms och snart är även tennisen slut! Så tråkigt att just det ska ta slut :/
Iaf imorgon har vi match mot Olympia typ en timme bort, förhoppningsvis går det bra för oss, de ska va riktigt bra tydligen. Sen i acting just nu ska vi börja med våra finals som vi ska jobba på under ca en månad. Vi ska spela ut en scen från en pjäs. I min grupp är vi fyra st och vi har the Tea party från Alice i underlandet som våran scen och jag är Alice! Har en känsla av att det kmr bli riktigt kul!
Vädret at faktiskt varit väldigt bra på senaste tiden, soligt och varmt! Men imorgon skulle de troligtvis regna igen., :/ så förhoppningsvis kommer vi fortfarande kunna spela match! Allt beror på vädret. :)

Juste i helgen gick va jag på min första sounders game! Jätte kul att se men det va inte så mycket action så lite besviken blev jag, matchen slutade 0-0 så ja :/
Men va kul att få se iaf! :D

Spring Break part 2

Publicerad 2013-04-15 04:11:00 i Allmänt,

Okej så vi åkte till Mexico i tre dagar och bodde hos franks systrar! det va kul. Första dagen ja va gjorde vi inte så mycket eftersom vi kom på eftermiddagen, så vi i huset och vi åt mat och jag vet inte vad. Vi åkte till Tijuan och beställde läderjackor andra dagen och vi åt lunch på ceasars resturang, där ceasar sallad först va uppfunnen, va ärligt talat den godaste ceasar salladen jag ätit! Jag brövade också massa mexicansk mat, tacos och allt såntdär. as gott. Under tiden i mexico gick vi promenader på stranden, åkte till Ensenada, åkte till en utkiksplats, gick på fiskmarknad i ensenada och kollade i affärer. Va verkligen jätte kul!
efter mexico åkte vi tillbaka San Diego och på lördagen gick vi till the san diego zoo för sheris födelsedag och sen efter lunch tog brenden mig till stranden och jag fick träffa hans vänner och se mer av ungdomsliv i San Diego. Va kul! Saknar verkligen värmen där och att alla va så öppna! inte som i Sverige då det är typ awkward när man möter någons vänner, man är ju typ som en outsider, här är man liksom som en av dem eller så att säga. Sen söndag åkte vi hem typ kl 4 på morgonen. sen slöa jag resten av dagen. Det va ett bra lov men ganska mycket åka hit och dit, va lite jobbigt men helt okej.

Spring break San Diego

Publicerad 2013-04-12 07:18:26 i

Okej så under lovet va jag ju både i san Diego och Mexico! Så jag börjar att skriva om San Diego. Vi landade på lördagen och väntade på flygplatsen tills Frank syster kom och hämta oss. Sen åkte vi till ett ställe för att hyra en bil, Frank och Sheri tog hand om det och jag väntade i helens (Franks syster) bil och pratade med henne. Hon är väldigt snäll och vet verkligen mycket om typ allt haha! Så efter det åkte vi därifrån, Sheri och Frank i en bil och jag o Helen i hennes bil, hon tog oss igenom en stad oc visade oss lite saker sen åkte hon vidare till en park som är känd där i San Diego, balboa park heter den. Det va verkligen jätte fint och massor med folk där. Men det bästa va ju absolut vädret! :D inget regn och inga moln! Det va verkligen shorts väder! Helt underbart. Och efter parken åkte vi hem till hennes och Liz (franks andra syster elr hon är mer en nära kompis) hus. Det va jätte fint och dekorerat i mexikansk stil. Jag fick sova på soffan, inget fel med det, ända jobbiga va att det fanns ingen dörr mellan vardagsrummet och köket så blev väckt av när Frank gick upp. Men men. Det var lördagen. På söndagen va det ju påsk så Sheri ville gå till kyrkan, så vi gick upp för att gå på en easter service kl 10. Va ju inte direkt det roligaste man vart med om, men det va helt okej. Efter kyrkan åkte vi till en liten stad, jätte gullig och kollade i små butiker, de sålde mest mexikanska saker, och sen gick vi och åt på en mexikansk resturang. Smakade också då för första gången friterad glass. Lite oväntat men va ju inte så dåligt ändå haha. Sen åkte vi tillbaks till huset och då packa de ihop sina saker och vi åkte till Anaheim där Disney land ligger. (2h bort) och checka in på ett motell, då är kl kanske runt 8-9 pm. Sover går upp nästa morgon och spenderar hela dagen på Disney land! :D va as kul!
Nästa dag åker vi tillbaka till san Diego och shoppar för skor med Liz. Och senare åker vi till Mexico i tre dagar. Men det berättar jag om senare! Haha och efter Mexico åker vi tillbaka till san Diego så det berättar jag också om sen efter Mexico. Ha en bra dag!
Föresten så vann vi våran tennis match idag! Woho! Sen imorgon blir det att åka på teater och på lördag blir det soundetsgame! Fett taggad! Ända tråkiga jag måste göra är att städa och packa upp.. Har fortfarande alla kläder i resväskan typ..

8-4-13

Publicerad 2013-04-09 07:33:15 i

Så nu är det redan april och spring break är ju över. Tänkte skriva mer om vad jag gjorde en annan gång, för nu vill jag sova. Men tänkte skriva lite grann iaf :) så månaden april har både fördelar och nackdelar.
Fördelar; det börjar bli vår på riktigt! :D
Får snart träffa familjen igen!
Kmr spela mycket tennis! :)
Baseball season..

Nackdelar; baseball season..
Har inte så lång tid kvar här! :(
Måste klippa mig igen -.-

Imorgon har vi match igen och jag och rika är nu tredje JV igen! :D idag på träningen spelade vi en challance game och vi vann så vi borde va tredje nu! Roligt tycker jag :)
En annan helt random sak också jag har blivit jätte lat! Verkligen super lat :o orkar inte göra ngnting när jag kmr hem från träningen och inte har jag lust heller.. Är ju faktiskt verkligen inte bra, får försöka skärpa till mig där lite grann haha ;)
Sov så gott! Elr kanske godmorgon blir det väl för Sverige? :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela